SOCIAL 17 octombrie 2022

Screening gratuit pentru cancerul de prostată. Cum vă puteți înscrie

de David Leonard Bularca | 583 vizualizări

Spitalul Județean de Urgență (SJU) din Sfântu Gheorghe oferă, în perioada 14-18 noiembrie, controale gratuite pentru depistarea cancerului de prostată tuturor pacienților de peste 45 de ani și care nu sunt diagnosticați cu afecțiuni urologice. Înscrierile se fac telefonic, din 17 octombrie, conform unei postări de pe pagina de Facebook a unității medicale. 

„Cancerul de prostată afectează 1 din 7 bărbați! În perioada 14-18 noiembrie, pacienții cu vârste de peste 45 de ani, care nu sunt diagnosticați cu afecțiuni urologice, pot beneficia de screening gratuit pentru cancerul de prostată, la cabinetul de specialitate din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe (cabinetul nr.24). Programările se fac începând cu data de 17 octombrie, exclusiv telefonic, la numărul: 0736 636 249”, se arată în mesajul publicat în mediul online. 

Cancerul de prostată este a doua cauză de deces prin cancer la bărbați, după cancerul la plămâni. De obicei, pacienții au o vârstă mai înaintată. De regulă, acest tip de cancer se dezvoltă lent, însă sunt și situații în care este mai agresiv și se răspândește rapid, se arată pe site-ul reginamaria.ro. 

Sursa foto: SJU Sfântu Gheorghe / Facebook

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.