SOCIAL 17 ianuarie 2023

Proprietarii celei mai frumoase case împodobite de Crăciun din Întorsura Buzăului au donat premiul de 1.000 de lei

de David Leonard Bularca | 550 vizualizări

La Întorsura Buzăului a fost premiată, pentru al treilea an consecutiv, cea mai frumoasă casă împodobită cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Premiul, în valoare de 1.000 de lei, oferit de consilierii locali ai Uniunii Salvați România (USR), a fost donat mai departe de către câștigători, familia Mitrofan, unui student. Laura Mitrofan a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, că ideea concursului este una minunată. 

Anul acesta a fost pentru prima dată când familia Mitrofan a participat la concurs. Oamenii au fost rugați să pună fotografii cu casele lor împodobite în comentariile unei postări publicate pe Facebook de primarul de la Întorsura Buzăului, Raul Urdă. Iar în final casa cu cele mai multe aprecieri strânse a fost declarată câștigătoare. 

„Nu am mai participat, este pentru prima dată și nici de această dată nu a fost inițiativa mea, fina mea a insistat foarte mult în a face poze și a participa la acest concurs. De fapt, chiar ea a făcut acele poze, eu doar le-am postat”, ne-a spus Laura Mitrofan. 

Ea spune că, încă de când familia s-a înscris în concurs, au stabilit că, în cazul în care vor câștiga, vor dona premiul.

„Am donat acel premiu pentru că așa am simțit. Nu doar eu, ci și restul familiei. Am spus de când am intrat în acest concurs că, în cazul în care vom câștiga, banii vor fi donați. Nu știam sigur către cine, dar cu ajutorul Asociației Reuniunea Femeilor Ortodoxe din Întorsura am reușit să facem acest dar unui student și să-i plătim noi bursa de 200 lei timp de 5 luni”, ne-a dezvăluit Laura Mitrofan. 

Femeia de la Întorsura Buzăului este de părere că ar trebui să lăsăm la o parte „gurile rele” și să facem ce ne dictează inima și sufletul. 

„Ideea acestui concurs este una minunată, dar noi, cetățenii acestui oraș, nu suntem obișnuiți cu astfel de concursuri și oamenii nu au curaj să se înscrie, poate și din cauza „gurilor rele”, cum că vrem să ne dăm mari că am împodobit casa. Sincer, așa am gândit și noi! Ar trebui sa lăsăm acele judecăți generate de alții și să facem ce ne dictează inima și sufletul! Am văzut case minunate împodobite de Crăciun, este păcat să nu ținem cont totuși de adevărata semnificație a sărbătorilor de iarnă, așa putem fi un exemplu pentru copiii noștri! Doar împreună vom reuși”, ne-a mai spus, în final, Laura Mitrofan. 

Pe lângă premiul de 1.000 de lei, oferiți de consilierii locali USR Călin Strîmbeanu, Ștefan Urdă și Ovidiu Baniță, familia a primit și o plachetă prin care îi este adjudecat titlul de „Cea mai frumoasă casă împodobită de Crăciun, anul 2022”. 

Fotografia cu casa împodobită a strâns un număr de 273 de aprecieri, a anunțat, pe Facebook, primarul Raul Urdă. 

Sursa foto: Raul Urdă/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.