SOCIAL 19 iunie 2018

Primele rezultate după „Ziua Câinelui” sărbătorită la Sfântu Gheorghe

de Geanina Lupșa | 968 vizualizări

Nicio persoană nu s-a declarat interesată în adoptarea unui câine, în urma întâlnirii de duminică

Peste 50 de persoane au luat parte la evenimentul „The Dog Day”, ce a avut loc duminică, 17 iunie, în grădina cafenelei Szimpla din Sfântu Gheorghe. Aproximativ 700 de lei s-au donat pentru îngrijirea câinilor fără stăpâni din cadrul asociației AMY. Cu toate acestea, coordonatorii campaniei se declară dezamăgiți de faptul că nicio persoană nu s-a arătat interesată în adoptarea unui patruped.

La întâlnirea de duminică, subiectul central a fost câinele, dar și modalitățile de îngrijire a acestuia, care au fost prezentate chiar de către medici veterinari.

Cu toate că scopul evenimentului era acela de încuraja persoanele prezente în adoptarea unui câine, nimeni nu s-a arătat interesat în acest sens.

„Din păcate nicio persoană nu a vrut să adopte un câine în urma evenimentului, cu toate că acesta era scopul întâlnirii(…) Dacă un câine sau doi și-ar fi găsit stăpâni, ar fi fost și mai bine, dar nu s-a întâmplat așa”, a declarat pentru Observatorul de Covasna, membrul asociației AMY, Gábry Melinda.

Potrivit aceleiași surse, donațiile în valoare de aproximativ 700 de lei vor fi folosite pentru achiziționarea hranei și pentru controlul veterinar, iar în viitorul apropiat se vor mai organiza astfel de evenimente, în speranța că animalele vor reuși să își găsească un stăpân.

În continuare, donațiile se pot face sub orice formă: mâncare, jucării, bani, lese etc. la sediul cafenelei Szimpla.

De asemenea, cei interesați în adoptarea unui patruped îi pot contacta pe membrii Asociației câinilor fără stăpân AMY, la numărul de telefon: 0740132573- Gábry Melinda.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.