SOCIAL 8 ianuarie 2021

Primarul din Barcani: neregulile din comună să fie sesizate în scris

de David Leonard Bularca | 2745 vizualizări

Primarul comunei Barcani, Nicolae Pastor, îi invită pe concetățenii care au de semnalat diferite nereguli să le facă în scris, tip cerere, la Primărie. Edilul spune că de când a preluat mandatul, a primit multe sesizări cu privire la activități derulate cu ani în urmă, dar și că nu are timp să verifice arhivele pentru a răspunde fiecărei solicitări în parte. 

„Văd foarte multă lume nemulțumită cu ceea ce s-a întâmplat în anii trecuți. Personal, nu am timp să caut și să cercetez arhivele pentru a da răspunsuri. Prin urmare, invit persoanele interesate să lase o cerere scrisă, urmând a li se pune la dispoziție documente, atât din activitatea mea, cât și pentru cea din anii trecuți”, a spus, pentru Observatorul de Covasna, Nicolae Pastor. 

Aproape că nu este ședință a Consiliului Local din Barcani în care cetățenii să nu își expună nemulțumirile față de diferite investiții realizate în comună, fie în mediul online, fie chiar în sala de ședințe. 

Nicolae Pastor a câștigat funcția de primar al comunei Barcani în luna septembrie a anului trecut, în urma alegerilor locale, cu aproape 900 dintre voturile valabil exprimate ale cetățenilor. Astfel, a reușit să se claseze în cursa electorală în fața fostului primar, actual consilier local, Gheorghe Marin, care a obținut 790 dintre voturi. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.