SOCIAL 3 octombrie 2022

Primăria Barcani are o nouă „față” în mediul online

de David Leonard Bularca | 512 vizualizări

Cu 5.000 de lei s-au creat două site-uri noi, pentru informarea cetățenilor și atragerea turiștilor 

Autoritățile din Barcani au dat o nouă înfățișare comunei, de data aceasta și în mediul online. Astfel, site-ul localității a fost actualizat cu o nouă interfață. În paralel, s-a creat și site-ul hailabarcani.ro, unde sunt prezentate afacerile din comună, traseele turistice, lăcașurile de cult și activitățile organizate aici. 

„În acest an, în paralel cu celelalte lucrări, am muncit și la noua interfață a site-ului www.primariabarcani.ro, una mult mai atractivă, dar și cu mai multe facilități (atât pe telefon, cât și pe desktop). În interiorul site-ului (la secțiunea „descoperă Comuna Barcani”), dacă aveți plăcerea să explorați mai mult din ceea ce înseamnă comunitatea noastră, veți fi direcționați către un nou site, „www.hailabarcani.ro”. O interfață a ceea ce înseamnă turismul, cultura, religia, activitățile sportive, dar și tradițiile pe care încercăm să le expunem în diverse evenimente”, a scris, într-o postare pe Facebook, edilul din Barcani, Nicolae Pastor. 

Primarul a punctat și că acesta este un prim pas spre digitalizarea primăriei. 

„Nou! Am introdus si formularele pentru cererile de lemne. Dacă doriți să nu mai pierdeți timpul până la Primărie, completați formularul, iar ca să fiți siguri că cererea e înregistrată, veți primi și numărul de înregistrare. Un prim pas spre digitalizare, pe care ne dorim să o dezvoltăm constant în următorii ani. Sperăm să vă familiarizați cât mai repede si să vă dea un sentiment plăcut”, a mai scris Nicolae Pastor.

Edilul a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, că fiecare site a costat autoritățile locale câte 2.500 de lei.

Sursa foto: capturi de ecran 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.