SOCIAL 20 septembrie 2021

Peste 6.000 de lei strânși în scop caritabil la Întorsura Buzăului

de David Leonard Bularca | 1692 vizualizări

Două reușite pentru comunitatea întorsureană: un meci caritabil și debut cu succes al echipei Viitorul Întorsura Buzăului U19

Duminică la Întorsura Buzăului, în zona camping din oraș, au avut loc două meciuri, ambele la fel de importante pentru comunitate. Primul, în care au jucat seniorii de la Viitorul Întorsura Buzăului versus AS Ciucaș 2005, în scop caritabil pentru a se strânge bani pentru fostul fotbalist întorsurean Cristian Bularca, după ce starea sa de sănătate a devenit precară. Cu această ocazie s-au strâns peste 6.000 de lei, astfel încât acesta să își poată continua tratamentul. Pe de altă parte, noua echipă de fotbal, Viitorul Întorsura Buzăului U19, a adus bucurie în tribune, după ce a câștigat primul meci oficial, împotriva ACS Sepsi OSK U19. 

După ce ambele meciuri s-au încheiat, organizatorii au numărat banii donați de oamenii prezenți în tribune, dar și de la unii jucători. În total, la Cristian Bularca, poreclit de cunoscuți Jidanu, au ajuns 6.320 de lei. 

Acești bani îi sunt mai mult decât necesari, pentru că fostul fotbalist din Întorsura Buzăului se află sub tratamentul medicilor. În continuare se pot face donații pentru a-l ajuta pe Cristian Bularca să câștige meciul vieții sale, în contul deschis la BCR: Cod IBAN: RO33RNCB0126055928940004 – titular Bularca Cristian Ioan.

Câștig zdrobitor al echipei din Întorsura Buzăului în primul meci oficial

După cum notam anterior, duminică, 19 septembrie, a avut loc primul meci oficial al echipei de fotbal Viitorul Întorsura Buzăului U19. Aceștia s-au duelat în cadrul Campionatului județean de juniori, organizat sub coordonarea Asociației Județene de Fotbal (AJF) Covasna, cu ACS Sepsi OSK U19.

Rezultatul final a adus clar victoria echipei întorsurene: 

Viitorul Întorsura Buzăului U19 - ACS Sepsi OSK U19: 7-0

Au marcat: Andrei BULARCA, Darius BACIU (2), Vlad HOSU, David POPICA, Dennis COMĂNIȚĂ și Marian IACOB. 

Fericirea victoriei a adus unor persoane chiar și lacrimi, după cum am văzut după încheierea meciului. Foarte important de precizat este și că tribunele au fost pline, semn că cetățenii sunt la fel de pregătiți să-și sprijine sportivii. 

Sursa foto: „Hai afară” – Facebook și Observatorul de Covasna

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.