SOCIAL 27 aprilie 2023

„Mișcare pentru sănătate”, provocarea Asociației Fitness Tribe pentru oamenii de toate vârstele

de David Leonard Bularca | 811 vizualizări

Cum se fac înscrierile 

Asociația Fitness Tribe vine cu o provocare pentru persoanele de toate vârstele, de la liceeni până la pensionari. Prin demersul „Mișcare pentru sănătate”, toți cei înscriși vor participa, timp de o lună și jumătate, la discuții pe diferite teme, legate de alimentație. Mai mult, participanții vor beneficia și de un plan de antrenament. Programul va debuta la începutul lunii mai, au anunțat organizatorii printr-un comunicat de presă transmis redacției noastre. 

Prin acest demers, Asociația Fitness Tribe vrea să crească gradul de conștientizare în ceea ce privește un stil de viață sănătos. 

„Provocările fac parte din viața noastră și depinde de noi cum le facem față. Dar există și provocări pe care le căutăm pentru a ne testa pe noi înșine și a experimenta reușitele.

Asociația Fitness Tribe oferă o provocare persoanelor de toate vârstele prin programul său, «Mișcare pentru sănătate».

Programul Asociației Fitness Tribe, care va fi lansat la începutul lunii mai și care este atât o provocare, cât și un exercițiu de team-building, își propune să crească gradul de conștientizare asupra importanței unui stil de viață sănătos și a activităților fizice printr-o varietate de activități și acțiuni”, se arată în comunicatul de presă. 

Cei care aleg să se înscrie vor beneficia, printre altele, și de un plan de antrenament, susțin organizatorii. 

„Pe parcursul unui interval de aproximativ o lună și jumătate, participanților li se va oferi un plan de antrenament și patru discuții publice pe diferite teme, cum ar fi alimentația sănătoasă, prevenirea leziunilor sportive și o sesiune de psihologie sportivă pentru a-i ajuta să își dezvolte forța mentală necesară pentru exerciții fizice continue și intense”, au transmis reprezentanții Fitness Tribe. 

Marea Provocare a Mișcării

Întreg proiectul se va încheia cu „Marea Provocare a Mișcării”, la care persoanele înscrise vor trebui să participe în echipe de câte șase membri. 

„Programul se va încheia pe 17 iunie cu Marea Provocare a Mișcării: o provocare de 6, 12 sau 24 de ore organizată de Fitness Tribe pe pista de alergare a Stadionului Municipal, unde participanții vor trebui să efectueze o mișcare continuă constantă în echipe de 6 persoane în timpul stabilit, care poate fi alergare, mersul pe jos, nordic walking sau o combinație a acestora”, au mai precizat organizatorii.

Înscrierile 

Cei care s-au convins că vor să accepte provocarea Asociației Fitness Tribe se pot înscrie fie pe adresa de mail fitnesstribegroup@gmail.com sau printr-un mesaj direct pe pagina de Facebook a Asociației Fitness Tribe. 

„Programul și Marea Provocare de Mișcare sunt recomandate tuturor, de la elevii de liceu până la persoanele de vârsta a treia. Așteptăm înscrierile din partea grupurilor de liceeni, a grupurilor de muncă sau a grupurilor de prieteni”, se mai arată în comunicatul de presă.

Programul „Mișcare pentru sănătate” al Asociației Fitness Tribe este susținut și de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

Sursa foto: comunicat de presă

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.