SOCIAL 18 august 2022

Lecția comunității: părinții și autoritățile locale zugrăvesc împreună școala din Sărămaș

de David Leonard Bularca | 1613 vizualizări

Pentru că în mai puțin de trei săptămâni copiii se întorc la școală, autoritățile locale și părinții din Sărămaș, comuna Barcani, și-au unit forțele pentru a zugrăvi sălile de clasă și holurile instituției de învățământ din sat. Materialele au fost puse la dispoziție de primărie. 

„În atenția părinților care au copii la Școala din satul Sărămaș. Fiindcă 5 septembrie este aproape (startul noului an școlar), cerem sprijinul părinților în a ne ajuta să zugrăvim sălile de clasă și holurile. Echipa Primăriei muncește la partea exterioară (fațadă, garduri, amenajare curte). Știu că există o comunitate de părinți unită, așa că școala s-ar bucura de un mic ajutor din partea dumneavoastră! Oferim materialele necesare. Cei interesați sunt așteptați începând de marți (16 august 2022). În numele tuturor, vă mulțumim”, a scris pe 10 august primarul din comună, Nicolae Pastor, pe grupul „Împreună pentru Barcani”. 

Miercuri, primarul ne-a spus că patru părinți au mers la școala din Sărămaș pentru a ajuta. 

„Am observat că există o comunitate de părinți unită și foarte receptivă la nevoile școlii. Mă bucur foarte mult că au reușit să vină, iar pe această cale le mulțumesc. Consider că împreună reușim să dezvoltăm și să înfrumusețăm locurile în care trăim. Totodată, sentimentul de unitate ne dă tuturor o energie pozitivă”, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, primarul. 

În luna aprilie a acestui an, și curtea școlii din Sărămaș a fost renovată. Lucrările au fost realizate de angajații primăriei și de către cetățenii care beneficiază de ajutor social. Costurile s-au ridicat la 40.000 de lei, bani din bugetul local.

Sursa foto: Nicolae Pastor pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.