SOCIAL 3 decembrie 2021

Femeia care a rămas cu o singură dorință: aceea de a trăi. Cum o putem ajuta pe Claudia

de David Leonard Bularca | 3721 vizualizări

Uneori viața ne ia prin surprindere și ne readuce cu picioarele pe pământ într-un mod care poate fi catalogat drept brutal. În goana noastră după succes, orice ar reprezenta acest cuvânt pentru fiecare (bani, familie, carieră etc), uităm să fim fericiți că existăm, că putem să ne bucurăm de prezent alături de persoanele dragi nouă. Pentru Claudia Aldea, din Comuna Barcani, o singură dorință mai contează. Aceea de a trăi. Femeia a fost depistată cu cancer în urmă cu doi ani, iar acum are nevoie de bani pentru operația care i-ar putea îndeplini, măcar temporar, singura dorință pe care o mai are. 

Am discutat joi seara, telefonic, cu soțul Claudiei, Virgil Aldea. Acesta mi-a spus că s-a ferit în ultimii doi ani să ceară ajutorul celor din jur, însă starea de sănătate tot mai precară a soției sale l-a făcut acum să ceară sprijinul oamenilor care îl pot ajuta. 

Virgil mi-a explicat și că, de când au aflat de boala soției, cei doi și-au cheltuit toate economiile, ba chiar au și cerut bani împrumut pentru a duce la capăt toate tratamentele de care Claudia a avut nevoie.

Nu știe încă de ce sumă va fi nevoie pentru operația la ficat a soției sale, însă, după discuțiile cu medicii, spune el, „destul de mulți”.

„Acum depinde de lume cât și cum poate să doneze...”, mi-a spus Virgil oarecum stânjenit de situația în care se află la finalul discuției noastre. 

„Doar împreună putem oferi o șansă la viață!”

Povestea Claudiei a fost adusă în atenția publică de către edilul Comunei Barcani, Nicolae Pastor, prin intermediul unei postări de pe o rețea socială. 

„Dacă într-o bună zi ai afla că ai cancer, ce ți-ai mai putea dori? Cu siguranță răspunsul este “SĂ MAI TRĂIESC!” și atât! Nimic mai mult! Claudia Aldea în vârstă de 42 ani (Barcani), depistată cu cancer de 2 ani, se chinuie între viață și moarte de ceva timp, iar acum, tot ce își mai poate dori este să mai trăiască! Nu vrea nimic mai mult de atât! O familie modestă, care în ultimii doi ani și-a cheltuit toți banii pe medicamente. Virgil, un soț iubitor, își dorește din tot sufletul să o ajute, însă, momentan, a epuizat toate resursele financiare! Șanse la viață există printr-o operație, apoi prin continuarea tratamentului! Cu siguranță dacă am fi în această situație, ne-am dori ca cei de lângă noi să ne fie alături! Doar împreună putem oferi o șansă la viață! În perioada următoare, soțul Gilică și câteva persoane, vor merge din casă în casă pentru a strânge câțiva bani pentru aceasta cauză. Vă rog din suflet să-i primiți, iar dacă puteți să îi și ajutați, cu siguranță Dumnezeu vă va avea în grijă! 

Donații se mai pot face și în contul:

Aldea Virgil: RO 59 RNCB 0126106454430001”, a fost mesajul publicat de Nicolae Pastor. 

Sursa foto: Facebook/„Împreună pentru Barcani”/Nicolae Pastor 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.