SOCIAL 23 august 2012

Două burse ale locurilor de muncă

de Székely Emőke | 587 vizualizări

Una îi va viza pe lucrătorii din confecţii, iar a doua se va adresa absolvenţilor.

În perioada următoare AJOFM Covasna organizează două burse ale locurilor de muncă pentru cei care sunt în căutarea unui job. Prima bursă va avea loc pe data de 30 august la sediul AJOFM Covasna și vizează lucrătorii în domeniul confecțiilor. La această bursă vor fi invitate mai multe firme din domeniu, precum Dreiconf, TTC și Textila Oltul. Aceste fabrici de confecții pun la bătaie 50 de posturi de confecționer articole textile, Kelemen Tibor a declarat însă că vor invita mai mulţi şomeri, în jur de 200.

O a doua bursă va avea loc la finele lunii septembrie şi va fi destinată absolvenţilor. Directorul AJOFM consideră că este important ca tinerii absolvenţi să intre în contact direct cu angajatorii, iar bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi este un bun prilej pentru acest lucru.

La ora actuală în evidenţele AJOFM Covasna figurează 905 absolvenți, însă dosarele mai pot fi depuse până pe data de 29 august. Excepție fac acei absolvenți care au avut corigențe, termenul lor de depunere a dosarelor se decalează pentru că ei obțin statutul de absolvent numai după ce au terminat cu bine examenele de corigență.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.