SOCIAL 26 ianuarie 2022

Cum pot contribui întorsurenii la realizarea bugetului local pentru anul 2022

de David Leonard Bularca | 669 vizualizări

Cetățenii din Întorsura Buzăului pot contribui direct la stabilirea de priorități pentru proiectele și investițiile pentru anul 2022 din oraș. În acest sens, autoritățile locale au pus la dispoziție un formular care poate fi completat online până pe 1 februarie, ora 12:00.

„În această perioadă, Primăria lucrează la bugetul orașului Întorsura Buzăului pe anul 2022.

Cetățenii pot și trebuie să fie parte la construirea bugetului local, pentru că banii aparțin cetățenilor și fiecare leu trebuie cheltuit în folosul lor. De aceea, vă invităm să completați acest chestionar https://forms.gle/2ffcgrvBYsQfyCwr8

Vrem să adunăm cât mai multe propuneri și sugestii în privința proiectelor și investițiilor despre care voi, întorsurenii, considerați că trebuie să fie incluse în bugetul pe anul acesta.

Chestionarul va fi deschis până marţi, 01 februarie, ora 12.

Vă mulțumim anticipat pentru implicare! Împreună putem îmbunătăți proiectul de buget, astfel încât să putem acoperi cât mai multe dintre nevoile reale ale comunității”, se arată într-un mesaj publicat de primarul din Întorsura Buzăului pe pagina sa de Facebook. 

Întrebările la care sunt invitați cetățenii să răspundă în cadrul chestionarului se referă la problemele concrete pe care le identifică pe raza localității, ce le lipsește acestora, dar și dacă intenționează să rămână în oraș în viitorul apropiat sau doresc să se mute în altă parte. 

Totodată, oamenii trebuie să vină și cu posibile soluții la problemele pe care le-au identificat. 

Bugetul local al Orașului Întorsura Buzăului pentru anul 2021 s-a ridicat la 24,8 milioane de lei. Din această sumă, 3,5 milioane de lei au mers pentru funcționare și 11,3 milioane de lei pentru investiții/dezvoltare. Printre investițiile cele mai importante regăsite atunci în buget se aflau trotuarele și parcările din zona centrală a orașului.  

Sursa foto: Raul Urdă/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.