SOCIAL 13 decembrie 2021

CJE Covasna: „Îndemnăm toți elevii covăsneni, dar nu numai, să devină spiridușii Moșului”

de David Leonard Bularca | 879 vizualizări

Consiliul Județean al Elevilor (CJE) Covasna este partener al Centrului de Tineret din Întorsura Buzăului în cadrul proiectului caritabil „Crăciunul ÎMPREUNĂ”. Astfel, reprezentanții elevilor covăsneni îi invită pe oameni să vină în sprijinul familiilor nevoiașe. Donații se pot face, până pe 20 decembrie, la Sfântu Gheorghe, Întorsura Buzăului și într-un cont bancar. 

„Consiliul Județean al Elevilor Covasna, unica structură de reprezentare a elevilor covăsneni și vocea a 33.000 de elevi, este partener în proiectul  “Crăciunul Împreună”. Astfel, CJE Covasna invită orice persoană interesată să pună umărul în clădirea unei societăți mai bune. Familiile nevoiașe, persoanele din grupuri vulnerabile, dar și copiii instituționalizați sunt grupele țintă ale proiectului. Până pe data de 20 decembrie 2021, se pot dona: shoe box-uri (care să conțină un aliment neperisabil, o haină, o jucărie, un obiect de igienă etc.); la toata casa-i lumina: instalații LED pentru Crăciun; pături pentru persoanele în vârstă singuri; masa de Crăciun: alimente neperisabile; cadou de Crăciun: pachet pentru întreaga familie; trusa pentru sănătate: obiecte de igienă personală și de curățenie”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției Observatorul de Covasna. 

Centrele de colectare sunt după cum urmează:

„Din Întorsura Buzăului: Liceul Teoretic „Mircea Eliade” – sala Erasmus; Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu”; Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”; Primăria; Biserica.

Din Sfântu Gheorghe: Vintage PUB”, conform CJE Covasna.

Totuși, se pot face și donații financiare în contul Asociației de Tineret „Alexandra Ducancea” IBAN: RO13 RZBR 0000 0600 1938 6385 (Raiffeisen Bank).

„Am salutat încă de la început inițiativa Centrului de Tineret Întorsura Buzăului, prin doamna coordonator Doina Pătrunjel, privind acest proiect deosebit. De cele mai multe ori, nu realizăm cruda realitate prin care oamenii de lângă noi trec. Suntem egali cu toții, însă, din păcate, sunt foarte multe familii și persoane mai puțin norocoase, și ține de noi să îi ajutăm. Îndemnăm toți elevii covăsneni, dar nu numai, să devină spiridușii Moșului de anul acesta și să ajutăm în număr cât mai mare! Cadou cu cadou, putem aduce zâmbetul pe față unor copii sau a unor persoane vulnerabile de Crăciun. Este datoria morală a comunității, respectiv a noastră, să îi ajutăm pe cei de lângă noi. Orice donație contează”, a declarat președintele Consiliului Județean al Elevilor Covasna, Marian Calcea.

Sursa foto: CJE CV prin Ionela Gabriela Cristian, grafician în Biroul de Presă al CJE Covasna

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.