SOCIAL 17 mai 2018

Burse în valoare de 2.500 de lei pentru copiii talentați din județ

de Geanina Lupșa | 2217 vizualizări

Data limită de completare și trimitere a documentelor este 25 iunie 2018

Copiii talentați din județul Covasna pot aplica pentru bursa Dr. Bock Industries. Aceștia își pot depune dosarele de înscriere până la data de 25 iunie, 2018. Ajutorul financiar de care elevii vor beneficia este în valoare de 2.500 de lei pe an, sumă împărțită în 10 rate lunare, pentru fiecare bursier.

Programul este dedicat tuturor elevilor ai claselor I-XII din județul Covasna, iar solicitantul bursei are dreptul de a se înscrie într-o singură categorie din următoarele: sport, arte (arte plastice, design, muzică, teatru-dans, lucrări de creație, talente în domeniul artizanatului),  științe (sociale sau exacte).

Ce trebuie să conțină dosarul de aplicare?

- formular de aplicare

- adeverință care se dovedească frecventarea unei instituții de școlarizare a candidatului

- declarația părintelui sau a reprezentantului legal, din care reiese că este de acord cu participarea copilului său la programul de burse

- copie xerox de pe certificatul de naștere sau de pe cartea de identitate a candidatului

- scrisoare de recomandare din partea unui profesor

- CV-ul candidatului pentru a cunoaște progresul talentului

- lista rezultatelor anterioare

Aplicațiile potențialilor bursieri pot fi trimise până la data de 25 iunie 2018 pe adresa info@bobita.ro.

Documentația necesară este disponibilă pe pagina de Facebook RGT ROMÂNIA și Asociația Bóbita.

După recepționarea tuturor aplicațiilor, va avea loc jurizarea ce se va face în funcție de  rezultatele obținute de elev la diferite competiții regionale, naționale și internaționale în domeniul pe care l-a selectat la înscriere. Se vor acorda în total 30 de burse, iar câștigătorii vor fi anunțați cel târziu în data de 25 august, 2018.

Bursierii vor primi sponsorizări sub formă de suport financiar. Toți câștigătorii vor obține individual finanțare în valoare de 2.500 lei pe an, sumă împărțită în 10 rate lunare pe perioada 15 septembrie 2018-15 iunie 2019.

Cei interesați pot solicita informații suplimentare de la sediile fabricilor  SC Ready Garment Technology SRL (RGT) din județ sau lăsând un mesaj la adresa de e-mail info@bobita.ro

„Scopul programului constă în susținerea tinerilor valoroși din zona Covasna, tineri talentați care au rezultate deosebite în domeniile artă, sport, științe. Valoarea bursei este de 2.500 de lei pe an și se acordă în 10 rate lunare pentru fiecare dintre bursieri. Pentru acest an vom acorda un număr de 30 de burse”, a declarat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, managerul RGT Covasna Adrian Pârvu.

Bursa Dr. Bock Industries se află anul acesta la a 3-a ediție. Proiectul este inițiat și finanțat de SC Ready Garment Technology Romania SRL (RGT), și dezvoltat împreună cu Asociația Bóbita din Târgu Secuiesc. Scopul programului este acela de promovare, sprijinire și dezvoltare a copiilor talentați din județul Covasna.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.