SOCIAL 5 mai 2021

În Vinerea Mare, Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” a ajuns cu daruri la 60 de copii din comună

de David Leonard Bularca | 2288 vizualizări

Oamenii de bine din zonă s-au unit pentru a le aduce, în pragul sărbătorilor pascale, o bucurie și celor mai puțini norocoși 

În perioada 17-28 aprilie a.c., câțiva tineri din Comuna Barcani, uniți sub cupola Asociației de Tineret „Împreună pentru Barcani”, au strâns pachete cu alimente neperisabile sau bani pentru a oferi o rază de speranță celor aflați la nevoie. În Vinerea Mare, pe 30 aprilie a.c., aceștia au ajuns cu daruri la 20 de familii, iar 60 de copii s-au bucurat chiar până la lacrimi de cadourile primite. 

Reprezentanții Asociației de Tineret „Împreună pentru Barcani”, înființată recent, au primit sprijin din partea comunității atunci când au anunțat strângerea de bani sau de donații pentru cei nevoiași.

Am reușit să distribuim pachetele unui număr de 20 de familii (60 de copii) de pe raza comunei noastre. Din donațiile financiare am realizat 50 de pachete ce conțineau alimente și dulciuri pentru masa Sărbătorilor Pascale, restul donațiilor (haine, cărți) au fost împărțite în funcție de nevoile fiecărui copil. Principalul sprijin ne-a fost acordat din partea oamenilor din zona noastră. Majoritatea copiilor au fost profund emoționați, câțiva dintre ei neputând să-și stăpânească lacrimile de bucurie”, ne-a spus o membră a asociației, Raluca – Maria Bularca. 

Tinerii din Comuna Barcani sunt convinși că fiecare om poate contribui la dezvoltarea comunității, tocmai de aceea s-au mobilizat și au creat Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani”. 

„Fiecare dintre noi poate contribui la schimbarea în bine a comunității din care facem parte prin diferite activități: umanitare, educaționale, sportive, de ecologizare etc.. Suntem un grup de opt tineri ce doresc, în mod voluntar, să contribuie la dezvoltarea comunității prin diferite inițiative, fiecare dintre noi dedicându-și timpul în mod egal acțiunilor realizate de Asociație”, ne-a mai spus Raluca – Maria Bularca.

În perioada următoare, tinerii din Barcani au de gând să organizeze mai multe tipuri de activități „benefice pentru comunitate”.

„Vreau să le mulțumim tuturor celor care ne-au răspuns afirmativ mesajului nostru privind această primă campanie desfășurată pe o scurtă perioadă de 10 zile. Pe viitor scopul nostru este de a realiza cât mai multe activități benefice pentru comunitate”, a încheiat Raluca – Maria Bularca.

Iată că, în zilele noastre, acolo unde există dorință de implicare, nimic nu te mai poate opri. Pentru că și-au dorit să realizeze astfel de acțiuni la ei în comună, opt tineri au pus „comuna la cale” și au oferit comunității o lecție: când îți dorești ceva cu adevărat, treci la treabă și demonstrezi că se poate!

Sursa foto: Facebook/grupul „Împreună pentru Barcani”.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.