SOCIAL 7 februarie 2022

20 de familii din Vâlcele au primit pachete cu alimente de la jandarmii covăsneni

de Iulia Drăghici - Taraș | 904 vizualizări

Gestul este cu atât mai frumos cu cât acestea au fost cumpărate din bonurile primite la donarea de sânge și din alte donații 

Că prin venele jandarmilor covăsneni curge, printre altele, și bunătate și devotament, s-a observat în multiplele campanii de donare de sânge organizate, negreșit, periodic, de Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină. Anul acesta, convingerea a primit un „booster”, adică o dovadă în plus, după ce, din bonurile de masă primite de fiecare donator, dar nu numai, s-au cumpărat pachete cu alimente pentru 20 de familii nevoiașe din Vâlcele. 

Tocmai am dus la îndeplinire cea mai frumoasă misiune în aceste zile friguroase de iarnă! Am executat un transport special în beneficiul a 20 de familii.

Demersul nostru a fost posibil și datorită părintelui Vasile Antonie Tămaș din parohia Ortodoxă Vâlcele, căruia îi mulțumim pentru sprijin!

Alimentele au fost cumpărate din bonurile de masă primite cu ocazia acțiunii de donare de sânge care a avut loc săptămâna trecută și sumele de bani strânse de jandarmii covăsneni care au fost răsplătite cu cel mai de valoare bun: o bucurie sinceră!

 De cele mai multe ori, gesturile mici aduc speranță și încredere, iar pe noi ne face să ne reamintim că în fiecare zi suntem în primul rând oameni! Și abia mai apoi oamenii legii.

Oricât am avea, putem avea și mai mult doar ajutând cu puțin din puținul nostru! Un simplu gest, acela de a dărui, poate deveni totul pentru cei care nu au nimic sau au foarte puțin în orice anotimp și în orice moment!”, se arată într-un mesaj transmis de jandarmii covăsneni, numit „Cea MAI frumoasă misiune”. 

O frumoasă acțiune caritabilă s-a desfășurat astăzi în Inima României! Jandarmeria Română, prin reprezentanții din județul Covasna, a conlucrat cu Parohia Ortodoxa Vâlcele, iar rezultatul este inimos! 20 de bătrâni săraci au primit pachete consistente cu alimente! Pulpe de pui,  mălai,  conserve cu fasole,  cașcaval, lapte, pâine, zahăr, orez, ulei, fasole, paste! Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Mulțumim pentru colaborare D-lui Lt. Col. Roșca Ioan!”, a scris joi, 3 februarie, pe pagina sa de Facebook și preotul Vasile Antonie Tămaș. 

Campania de donare de sânge a jandarmilor de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna a avut loc în perioada 26 – 28 ianuarie a.c.. Demersul este deja unul devenit tradiție. 

Cei care vor să le urmeze exemplul o pot face de luni până vineri, între orele 8 – 12, la Centrul de Transfuzie din Sfântu Gheorghe, din strada Bánki Donát, nr. 15. 

Fiecare donator primește tichete de masă în valoare de 66,99 lei și un set de analize de sânge.

Se pot face și programări online, prin aplicația BlooDoChallenge.

Sursa foto: IJJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.