POLITICA 22 aprilie 2011

UDMR, atac la primarii PCM

de Monica Vrânceanu | 483 vizualizări

Preşedintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, a lansat ieri un atac dur la adresa celor din Partidul Civic Maghiar (PCM), despre care a spus că “nu mai au aer”, în sensul că nimeni nu doreşte să facă alianţe cu ei. Declaraţiile lui Tamas Sandor au venit în contextul în care PCM a criticat recent activitatea primarului din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, arătând că acesta nu ar gospodări bine municipiul.

În vreme ce Antal Arpad a declarat că în Sfântu Gheorghe este vizibilă munca ultimilor trei ani - în special prin numeroasele străzi refăcute, Tamas Sandor a catalogat PCM ca fiind “la final de sezon”.

“PCM a avut în mâinile lui Târgu Secuiesc şi Baraoltul, prin primarii de acolo, şi putem analiza foarte uşor ce anume au făcut pentru aceste oraşe. În vreme ce la Sfântu Gheorghe s-au câştigat 21 de proiecte pe bani ai Uniunii Europene (UE), Baraoltul nici măcar nu a depus vreun  proiect, în vreme ce Târgu Secuiesc are trei proiecte slabe. PCM a putut lovi UDMR atâta vreme cât nu s-a aflat în structurile administraţiei locale, însă acum, cu consilierii şi primarii pe care-i are poate dovedi ce anume a făcut. La Baraolt s-au pierdut milioane de euro prin refuzul primarului Nagy Istvan de a lua parte la proiecte de dezvoltare, iar Târgu Secuiesc nu a îndurat în 650 de ani de existenţă o asemenea ruşine precum cea pricinuită de primarul Racz Karoly, anchetat de DNA pentru luare de mită”, a spus Tamas Sandor, care crede că primarul de la Târgu Secuiesc ar trebui să demisioneze din această funcţie.

Liderul UDMR Covasna a ţinut să sublinieze că UDMR va corecta greşelile făcute de PCM, astfel încât Baraolt şi Târgu Secuiesc să recupereze ceea ce au pierdut faţă de celelalte oraşe ale judeţului.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
alt cetatean, 26 aprilie 2011
Târgu Secuiesc nu a îndurat în 650 de ani de existenţă o asemenea ruşine precum cea pricinuită de primarul Racz Karoly, anchetat de DNA pentru luare de mită”, a spus Tamas Sandor, care crede citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.