POLITICA 13 septembrie 2022

Reacția președintelui TNL Covasna în scandalul scandărilor anti-PSD

de David Leonard Bularca | 1656 vizualizări

Președintele Tineretului Național Liberal (TNL) Covasna, Răzvan Comăneci, susține că scandările anti-PSD de la școala de vară a tinerilor liberali au reprezentat un incident inacceptabil. El este convins că cei care au strigat un slogan injurios la adresa PSD vor fi sancționați.

„Au fost prezenți și colegi din județul Covasna la acest eveniment, un eveniment care a avut ca scop principal profesionalizarea echipei de tineret, prin training-uri intense și specifice. Din păcate a avut loc și acel incident, pe care și noi îl condamnăm și pe care îl considerăm inacceptabil. Sunt sigur că cei din conducerea TNL de la nivel național o să-i identifice pe cei care au provocat incidentul și o să acționeze în consecință. Colegii din cadrul comisiei de etică sunt cei care o să stabilească sancțiunile”, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, Răzvan Comăneci. 

Într-un videoclip publicat în mediul online, se observă cum, aflați la o petrecere, mai mulți tineri liberali strigă un slogan injurios la adresa PSD, devenit cunoscut în perioada 2016-2019, cât timp PSD s-a aflat la conducerea țării și era condus de Liviu Dragnea. Incidentul este cu atât mai neobișnuit cu cât PNL se află acum la guvernare cu PSD.

Și președinta TNL la nivel național, Mara Mareș, a condamnat atitudinea colegilor săi. 

„Îmi cer scuze în numele Tineretului Național Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc că am aflat acum puțin timp și cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevărul este că nu putem controla tot, mai ales noaptea târziu. Voi face toate demersurile să identificăm persoanele din video și vom avea o discuție pe subiect”, a transmis Mara Mareș, conform adevărul.ro. 

La școala de vară a TNL au participat premierul României și președintele PNL, Nicolae Ciucă, precum și ministrul Afacerilor Interne și secretarul general al PNL, Lucian Bode. Președintele României, Klaus Iohannis, nu a fost prezent, dar le-a transmis tinerilor liberali o scrisoare prin care i-a asigurat de întreaga sa susținere. 

Sursa foto: Răzvan Comăneci / Facebook 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.