POLITICA 5 decembrie 2012

PSD îndeamnă UDMR să respecte legea

de Monica Vrânceanu | 603 vizualizări

Președintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, le recomandă celor din UDMR și președintelui Consiliului Județean (CJ) Covasna, Tamás Sándor, să respecte legea pentru a nu mai avea „contre” cu prefectul județului, Codrin Munteanu.

Horia Grama consideră că dacă UDMR și Tamás Sándor ar respecta legea, „nici nu ar ști că există Codrin Munteanu”. Potrivit lui Grama, nemulțumirile lui Tamás Sándor vizavi de prefectul Munteanu nu își au rostul, deoarece „prefectul nu face decât să sancționeze actele ilegale”. În contextul în care Tamás a declarat marți că dacă UDMR va veni la guvernare va cere înlocuirea din funcție a prefectului Codrin Munteanu, Horia Grama a spus la rândul său că unul dintre principalele obiective ale USL Covasna este acela de a nu lua UDMR la Guvernare.

„UDMR trebuie să plătească pentru faptul că a fost la putere alături de PDL și a susținut Guvernul Boc și Guvernul Ungureanu, alături de Udrea, Blaga și Băsescu. Acesta este primul motiv pentru care UDMR nu are ce căuta la guvernare”, a mai spus Horia Grama, menționând că între UDMR și PSD Covasna nu există un „război”, ci poate exista comunicare pe chestiuni de dezvoltare și administrare a județului, atâta vreme cât cei din Uniune nu aduc în discuție subiecte legate de autonomie și „alte himere”.

Teme articol: UDMR PSD lege
Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, 6 decembrie 2012
Excelent USL.....atunci aveti si votul meu,dar lasatii acasa pe cei din udmr,sa mai stea si in opozitie un timp,le va prinde bine,asta daca va mai intra in Parlament.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.