POLITICA 29 iulie 2011

Primarul Antal Arpad îi dedică melodii lui Crin Antonescu

de Székely Emőke | 660 vizualizări

La conferinţa de presă ţinută ieri de către primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, tema a fost Galopiada Secuiască ce va avea loc sâmbătă la Moacşa. Primarul a declarat că iată, inexistentul Ţinut Secuiesc organizează un eveniment de amploare, unde vor fi prezente toate scaunele secuieşti, inexistente în opinia Bucureştiului. După terminarea conferinţei de presă, cântăreaţa Dancs Annamari şi regizorul Pinter Tibor au ineterpretat o melodie dintr-o celebră piesă maghiară, iar primarul Antal Arpad i-a dedicat piesa lui Crin Antonescu.

 

Galopiadă de 300.000 de lei

 

La galopiada secuiască de sâmbătă organizatorii aşteaptă peste 50.000 de vizitatori. Pe lângă probele propriu zise de galop, vor fi organizate şi mai multe evenimente culturale, dar va fi şi un târg de produse meşteşugăreşti. Viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Sztakics Eva, a spus că bugetul total al evenimentului se ridică la suma de 300.000 de lei, din care câte 100.000 de lei au fost alocaţi de către Consiliul Judeţean Covasna, respectiv Consiliul Local Sfântu Gheorghe, iar restul de 100.000 au venit de la sponsori.

Sâmbătă şi circulaţia va fi perturbată în zonă, dat fiind numărul mare de vizitatori care vor merge la Moacşa. Primăria Sfântu Gheorghe îi sfătuieşte pe cei ce doresc să participe să folosească autobuzele puse la dispoziţie de către Multi Trans.

Vor fi luate toate măsurile de siguranţă pentru vizitatori, şeful Serviciului de Ambulanţă Covasna, Tiberiu Poştoacă, spunând că li s-a solicitat prezenţa unei ambulanţe. Acesta a declarat că pe lângă ambulanţă, Serviciul va amplasa şi două corturi de prim ajutor.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 11

Adaugă comentariu
Mihai, 31 iulie 2011
@Antimnanele:voi cheltuiti 600 de milioane de euro pentru catedrala si inca alte 200 pentru locul unde se va construi in loc sa dati banii la pensionari.
Mihai, 31 iulie 2011
@Are El:enciclopedie ieftina.
Antimnanele, 31 iulie 2011
Ce treaba are rp/ Moldova cu subictul, chltuirea aiurea a banilor publici de catre mafia "grofilor" UDMR?
Are El, 31 iulie 2011
Mihai, când mergeam eu la Orhei, tu te-ncălţai cu fesu', nu-mi vorbi mie de Rep. Moldova că sunt enciclopedie în domeniu.
LESUCA DIN HETEA, 31 iulie 2011
DA VASY - EI STIU FOARTE BINE ASTA PE PIELEA LOR.DE AIA SUNT ASA COMPLEXATI SI FAC PE NEBUNII AICI LA NOI.SI LE MERGE INCA.
vasy, 30 iulie 2011
@Mihai,cum le sti tu pe toate.Nu vorbi in numele tuturor romanilor,de unde sti tu ce vor ei ?I-ai intrebat pe toti unu cate unu ?Mai bine fi tu atent la confratii tai din ungaria care nu s-au dus citeste integral
Mihai, 29 iulie 2011
@Antimanele:Sa vezi cand moldovenii pe care-i considerati frati se ............ pe voi ca si asa sunt satui de ROMANIA VOASTRA MARE.Daca vor ceva,aia e independenta de rusia si de tara asa zisa citeste integral
vasy, 29 iulie 2011
Si din nou o caruta de bani aruncati pentru sarbatori "secuiesti" unde se va vorbi doar maghiara iar romanii vor fi exclusi.Cu toate astea banii sunt din fondul public,deci si ai mei.De ce nu aud ca citeste integral
Antimanele, 29 iulie 2011
Scaunele există, sufleteşte, imaginar, dar nu şi legal şi administrativ. Definiţia de "ţinut secuisc" este relativ nou, sioroşistă, inventată în anii 90. Scaunele secuieşti străvechi sunt citeste integral
Ilyes Ibolya, 29 iulie 2011
Asta ca sa se vada (auda) " cat e de seriosi" unii "care este" cu mintea odihnita...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.