POLITICA 22 iulie 2010

PCM acuză UDMR de discurs dublu

de Ana Sidon | 405 vizualizări
Civicii maghiari cred că Uniunea ar trebui să iasă de la guvernare și să vadă de interesele maghiarimii Președintele PCM Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, consideră că UDMR ar trebui să părăsească guvernarea și să înceapă să reprezinte interesele maghiarimii, el acuzând Uniunea de discurs dublu la București și în teritoriu în ceea ce privește măsurile de austeritate ale Guvernului.

Civicii maghiari cred că Uniunea ar trebui să iasă de la guvernare și să vadă de interesele maghiarimii

Președintele PCM Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, consideră că UDMR ar trebui să părăsească guvernarea și să înceapă să reprezinte interesele maghiarimii, el acuzând Uniunea de discurs dublu la București și în teritoriu în ceea ce privește măsurile de austeritate ale Guvernului.

Kulcsar Terza a declarat că nu înțelege de ce președintele Consiliului Județean, Tamas Sandor, care este și președinte UDMR Covasna, vorbește cu regret despre măsura de concediere a unor angajați din instituție, în condițiile în care UDMR este la guvernare și a votat măsurile de austeritate care acum se aplică și la Consiliu.

„Eu așa cred și acum că ar trebui să iasă din guvernare și împreună, prin solidaritate PCM – UDMR, să protestăm împotriva acestor decizii și într-adevăr să reprezinte interesele comunității maghiare”, a declarat președintele PCM Covasna, amintind că de altfel Tamas este „șeful politic al parlamentarilor UDMR din Covasna.

Potrivit lui Kulcsar, liderii UDMR una zic la București și alta acasă, fapt care nu este corect.

"Au acceptat această măsură şi nu este corect ca la Bucureşti să susții una, iar aici, în județ, alta", a declarat liderul PCM Covasna.

El a conchis că nu a văzut niciun reprezentant al Guevrnului să ridice mâna împotriva măsurilor de la centru.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
oblio, 23 iulie 2010
Toate minoritatile sunt pro guvernamentale. Oare dece? Dar maghiari din Romania pot sa mearga in opozitie, vezi Tara Bascilor.
reluc, 23 iulie 2010
cei de la pcm de ce mai vorbesc , nu ei au indemnat secuii sa voteze cu basescu , udmr s-a conformat dorintei alegatorilor
gigi, 23 iulie 2010
Nu chiar de 20, mai putin. De cand e Marko Bela presedinte.
Anonim, 23 iulie 2010
UDMR, face prostitutie polititca de 20 de ani.
oblio, 22 iulie 2010
Sa reprezinte interesele comunitatii maghiare. Unde pe strada?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.