POLITICA 12 august 2012

Mădălin Guruianu și-a dat demisia din funcția de președinte al PNL Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 450 vizualizări

Liberalul este nemulţumit de rezultatul referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Liberalul Mădălin Guruianu va rămâne în continuare consilier local în culorile PNL, dar a demisionat din funcția de președinte al organizației Sfântu Gheorghe a partidului. Funcția eliberată a fost preluată interimar de către Emil Pantelimon.

Imediat după referendumul organizat pentru demiterea președintelui Traian Băsescu, liderul PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a declarat că îi felicită pe cei care au mers la vot și s-a arătat dezamăgit de atitudinea celor care au ales să nu se prezinte la urne. Întrebat dacă își va da demisia, Guruianu a spus încă de atunci că va lua o decizie după ce va purta discuții cu liberalii din organizația locală și cea județeană a partidului.

„Așa cum anunțasem inițial, am decis să-mi dau demisia de onoare din funcția de președinte al organizației Sfântu Gheorghe, mulțumindu-le încă o dată colegilor din organizație pentru ajutorul și încrederea acordată în ultimii 3 ani și până în ultima clipă. Consider totuși că trebuia tras acest semnal de alarmă, în urma dezamăgitoarei prestații de la referendum. Atât a celor de la centru, cât și a majorității populației maghiare, nu a tuturor evident, știți că sunt un adversar înverșunat al generalizărilor pripite” – a anunțat Mădălin Guruianu printr-un comunicat de presă.

El a mai anunțat că va rămâne în partid și își va continua munca de consilier local PNL în cadrul Consiliului Local Sfântu Gheorghe, unde a fost ales în urma alegerilor locale. „Voi rămâne să activez ca și consilier local liberal, iar împreună cu doamna Marilena Profiroiu, președinta Comisie Juridice din cadrul Consiliului Local Sfântu Gheorghe, sperăm să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor cetățenilor care ne-au votat, români și maghiari deopotrivă” – mai spune Mădălin Guruianu.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, 13 august 2012
Prin demisia dumneavoastra , recunoasteti ca ati pierdut batalia. Asa dupa cum am mai scris pe acest forum , locul liberalilor este in alta alianta , una mai de dreapta!! Daca o parte din citeste integral
, 13 august 2012
Drum bun,oricum nu a facut nimic pentru comunitatea romaneasca.A votat orice alaturi de UDMR si acum se plange ??
, 13 august 2012
eu cred ca ar trebui adus Cacarau, succes garantat!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.