POLITICA 10 februarie 2013

Liberalii din Sfântu Gheorghe şi-au ales conducerea

de Monica Vrânceanu | 525 vizualizări

august2012_13_guruianu

Consilierul local Mădălin Guruianu a ajuns din nou preşedinte al PNL Sfântu Gheorghe, în urma voturilor de vineri după-amiază. Prim-vicepreşedinte al PNL local este notarul Marilena Profiroiu, iar vicepreşedinţi au fost aleşi Emil Pantelimon, Corina Bote şi Gocsman Răsăndel. Profesorul universitar Cziprián Kovács Loránd, care candida la rândul său pentru un loc de vicepreşedinte, şi-a retras candidatura, iar zvonurile spun că a făcut acest lucru pentru a evita o eventuală incompatibilitate în viitorul apropiat.

40 de delegaţi în Adunarea Generală s-au reunit vineri la Sfântu Gheorghe pentru a alege noua conducere a filialei municipale a PNL. Pentru funcţia de preşedinte a candidat doar Mădălin Guruianu, care în vara anului trecut demisionase din aceeaşi funcţie, în urma eşecului Referendumului pentru demiterea preşedintelui; la alegerile de vineri, Guruianu a obţinut mandatul de preşedinte cu voturile tuturor delegaţilor.

„Am revenit la conducerea PNL Sfântu Gheorghe cu gândul de a reconfigura normalitatea în aceste vremuri în care se vorbeşte tot mai mult şi prost, atât aici cât şi în afara zonei noastre. Sper ca alături de alţii să punem umărul să construim în această zonă cât mai multe lucruri bune”, a declarat Mădălin Guruianu.

Potrivit acestuia, filiala pe care o conduce are în jur de o sută de membri, iar una dintre principalele preocupări imediate va fi atragerea de noi membri şi simpatizanţi liberali.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.