POLITICA 22 octombrie 2010

În ziua votării moţiunii, liberalii covăsneni vor picheta sediile PDL și UDMR

de Monica Vrânceanu | 653 vizualizări

Liderul PNL Covasna, Marius Obreja, și cel al PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, au declarat că în ziua votării moțiunii PSD-PC-PNL în Parlament, adică pe 27 octombrie, oamenii din Sfântu Gheorghe care doresc o schimbare ar trebui să iasă din case.

Marius Obreja a declarat că PNL va susține prin toate pârghiile sale trecerea moțiunii de cenzură de miercurea viitoare, însă a dezvăluit că există o oarecare teamă vizavi de PSD care s-ar putea să nu acționeze „întreg” din calcule politice care arată că liderul PNL Crin Antonescu este mai bine situat în sondaje decât liderul PSD Victor Ponta.

„Dacă demersul Opoziției este dus până la capăt, Guvernul pică, se vine cu o variantă nouă... dacă s-ar ajunge până la suspendarea lui Traian Băsescu și alegeri anticipate, se știe că Antonescu, în sondaje, e în fața lui Ponta, deci ar putea exista o teamă față de el”, a explicat Marius Obreja, exprimându-și însă speranța că PSD nu va juca ”cu jumătăți de măsură”.

Pentru ziua votării în Parlament a moțiunii, PNL Covasna va organiza pichetarea sediilor județene ale UDMR și PDL din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Costi Holospin, 22 octombrie 2010
Parerea mea ca fost liberal; pnl ar fi bine sa-si picheteze propriul sediu. Sunt multe revendicari, revendicari morale, revendicarea resursele liberale autentice care au fost ignorati si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.