POLITICA 27 mai 2012

Antal Árpád și-a deschis biroul de campanie

de Székely Emőke | 304 vizualizări

La mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, candidatul UDMR la Primăria Sfântu Gheorghe, actualul edil Antal Árpád, și-a deschis biroul de campanie în centrul orașului, pe str. Grof Mikó Imre. Începând de marți, oricine poate veni aici pentru a formula propuneri, pentru a vedea realizările din ultimii patru ani și planurile pentru următoarea perioadă.

Deschiderea oficială a fost precedată de proiecția unui film în care cetățeni ai orașului, mai mult sau mai puțin cunoscuți, au vorbit despre schimbările ultimilor patru ani, despre cum văd ei orașul acum și ce părere au despre primarul Antal Árpád.

„Ne pregătim de o campanie modernă, vrem ca cei care vor intra în incinta acestui birou să vadă că orașul viitorului va porni de aici. Începând de marți, fiecare cetățean va fi binevenit în acest birou, iar pentru cei care nu vor putea să se deplaseze în centru, am pregătit standuri care vor fi amplasate în diferite cartiere din oraș” – a declarat Antal.

Primarul a accentuat faptul că este important ca cetățenii să meargă la vot, spunând că prin prezența la scrutin oamenii arată că le pasă de ceea ce se întâmplă în oraș, adăugând că speră ca anul acesta prezența la vot să fie de cel puțin 50%.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.