METEO 5 iulie 2013

Weekend cu vreme schimbătoare. Ploi la deal și la munte

de Covasna Media | 612 vizualizări

Vremea acestei veri pare nehotărâtă, în continuare: câteva zile cu soare sunt urmate de câteva zile cu ploaie. Scenariul se repetă și în acest weekend.

Ploile apar în majoritatea regiunilor astăzi, dar vor fi scurte și trecătoare. Doar zonele mai înalte din țară pot primi porții mai abundente de ploaie. Cu toate acestea, temperaturile nu vor fi afectate de vremea instabilă și se vor situa între 24 și 31 de grade.

Și în Capitală sunt posibile câteva averse, iar maxima va fi în jur de 26, 27 de grade.

Chiar și în acesre condiții, temperaturile se mențin în limite normale pentru această dată, adică între 23 și 31 de grade. Până spre mijlocul lunii iulie. România ar trebui să fie ocolită de caniculă.

Pe litoral, astăzi și mâine își vor face apariția norii și câțiva stropi de ploaie. Temperatura va fi în jur de 30 de grade, iar cea a apei de 22-23. Pentru duminică și luni se anunță însă vreme foarte frumoasă, iar temperatura apei va crește la 24 de grade.

La munte va fi o vreme instabilă. După-amiaza și seara vor fi ploi, vor exista intensificări ale vântului și, posibil, grindină.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.