METEO 16 august 2017

Vremea va fi călduroasă, în cea mai mare parte a țării. Prognoza meteo pentru joi și vineri

de Agerpres | 717 vizualizări

JOI. Vremea va fi călduroasă, în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 34 de grade, iar cele minime între 13 și 23 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni, informează ANM. Cerul va fi variabil cu înnorări, în a doua parte a zilei, temporar accentuate, îndeosebi spre seară, când vor fi averse și descărcări electrice, în zonele montane și submontane, pe arii restrânse în centru și izolat în restul teritoriului.

Punctiform, ploile pot avea și caracter torențial și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est, iar de scurtă durată, asociat ploilor și în celelalte regiuni.

VINERI. Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiază, local în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 30 și 36 de grade, iar cele minime între 13 și 23 de grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre 8...9 grade.

Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare și doar izolat ploi de scurtă durată și descărcări electrice, după-amiază și seara, la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări, dar pe arii restrânse, în prima parte a zilei, în sud-est.

Mediafax

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.