METEO 3 martie 2013

Temperaturi de până la 16 grade. Prognoza meteo până miercuri

de Covasna Media | 419 vizualizări

primavara meteo

Luni va fi soare în majoritatea regiunilor şi doar în est şi sud-est apar câţiva nori risipiţi. În Moldova şi Dobrogea vântul cu rafale ce ating 50...60 km aduce aer mai rece dinspre nord. Dar nu se aşteaptă precipitaţii nicăieri în ţară, şi doar în zori, izolat, la câmpie poate să apară ceaţa matinală. Vor fi numai 2 grade în nordul Moldovei , dar şi 12 grade în regiunile sudice.

Marţi, vreme frumoasă, cu cer senin întreaga zi şi abia noaptea se adună câţiva nori prin vestul şi sud-vestul ţării. Vântul se domoleşte în toate regiunile, şi doar în zori sunt condiţii pentru puţină ceaţă în zonele joase de relief. Iar la amiază, termometrele vor indica temperaturi normale la început de martie în regiunile extracarpatice, pornind de la 2 grade în nordul Moldovei, în timp ce în vest, mai ales în zona dealurilor, va fi ceva mai cald, spre 12 grade.

Miercuri, vremea se încălzeşte în toată ţara, temperaturile pornesc de la 6 grade doar pe litoral şi ating 16 în Dealurile de Vest. Iar ziua este însorită întreaga zi şi abia spre seară cerul se înnorează treptat, în regiunile vestice şi sud-vestice. Vântul de sud devine mai alert, cu precădere în Dobrogea şi Banat, dar şi în zona de munte, iar ceaţa matinală va fi prezentă numai izolat, la câmpie.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.