METEO 20 septembrie 2013

În weekend vremea va fi rece, cu şanse de ninsoare la munte

de Covasna Media | 477 vizualizări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că în acest weekend vremea va fi rece şi vom avea parte de temperaturi între 13 şi 24 de grade Celsius, cu şanse de precipitaţii. Pentru zona de munte, la altitudine mai mare de 1.800 de metri, sunt şanse de ninsoare.

Sâmbătă vremea se va menţine răcoroasă, însa temperaturile vor simţi o uşoară creştere, astfel ca cele din timpul zilei se vor încadra între 14 şi 24 de grade Celsius, iar cele din timpul nopţii între 5 şi 14 grade.

Vremea va fi mai rece, cu cer noros şi şanse de precipitaţii în regiuni din Transilvania, Maramureş, depresiunile intracarpatice, dar şi la munte. La altitudini mai înalte de 1.800 de metri vor fi şanse de precipitaţii mixte, sub formă de ninsoare.

În rest va ploua izolat, iar vântul va bate slab, până la moderat.

Duminică cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi slabe în centrul şi estul ţării, iar în zona de munte vom avea parte de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va bate slab în est, sud-est şi la munte. Temperaturile se vor încadra între 15 şi 23 de grade în timpul zilei, iar noaptea vor fi între 5 şi 13 grade.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.