METEO 17 august 2018

(Update) Avertizare nowcasting ANM: Coduri de ploi portocaliu și galben în județul Covasna

de Covasna Media | 1454 vizualizări

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de averse de ploaie care vor cumula local 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii și mari, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie, valabil și în județul Covasna.

Codul portocaliu este valabil de astăzi, 17-08-2018, de la ora 15:25, până la ora 16:25, în Județul Braşov (Prejmer, Tărlungeni, Teliu, Vama Buzăului, Budila); Județul Covasna (Sfântu Gheorghe, Ozun, Bățani, Bodoc, Ghidfalău, Dobârlău, Valea Crișului, Micfalău, Bixad, Ilieni, Chichiș, Malnaș, Arcuș); Județul Harghita (Sânsimion, Tușnad, Sântimbru, Băile Tușnad); Județul Mureş: Lunca Bradului, Stânceni.

De asemenea, ANM a emis și un cod cod galben de ploi pentru localitățile Baraolt, Brăduț, Bățani, Vâlcele, Belin, Vârghiș, Aita Mare din județul Covasna și pentru localitatea Lueta (jud. Harghita), valabil astăzi, 17-08-2018 de la ora 15:50 până la ora 17:00.

Conform ANM, cse vor semnala averse de ploaie care vor cumula local 25-30 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și medii, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

 

 

 

 

 

 

 

 
   
 
Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.