METEO 6 februarie 2022

Avertizare meteorologică - Cod portocaliu de viscol puternic la altitudini de peste 1600 m în Carpații Meridionali și de Curbură

de Covasna Media | 1799 vizualizări

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, un Cod portocaliu de viscol puternic la altitudini de peste 1600 m în Carpații Meridionali și de Curbură, valabil în intervalul : 07 februarie, ora 22– 08 februarie, ora 20.

„În intervalul menționat, la altitudini de peste 1600 m în Carpații Meridionali și de Curbură, vântul va sufla tare, cu rafale de peste 120...140 km/h, va fi viscol puternic, zăpadă troienită și vizibilitate foarte scăzută”, a anunțat ANM.

De asemenea, a emis un cod galben de viscol în Carpații Meridionali și de Curbură, precum și în Munții Apuseni, pentru Intervalul 07 februarie, ora 18– 08 februarie, ora 20.

„În Carpații Meridionali și de Curbură, precum și în Munții Apuseni vântul va avea intensificări, cu viteze de peste 70...80 km/h, temporar va fi viscol, iar vizibilitatea scăzută”, a anunțat ANM, precizând că, „îndeosebi în zona înaltă, vântul va continua să aibă intensificări până în dimineața zilei de joi (10 februarie)”.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.