METEO 25 august 2021

ANM: Cod portocaliu de ploi cu cantități de apă însemnate, instabilitate atmosferică accentuată, în județul Covasna

de Covasna Media | 1753 vizualizări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată şi cantităţi de apă însemnate, valabilă în intervalul 25 august, ora 12:00 – 26 august, ora 08:00, fiind vizat și județul Covasna.

„În intervalul menționat local în Transilvania, Moldova, la munte, precum și în nordul Olteniei și al Munteniei vor fi averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși în intervale scurte sau prin acumulare 30...40 l/mp și izolat 50...70 l/mp”, a anunțat ANM.

De asemenea, a fost emis un Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru intervalul 25 august, ora 10:00 – 26 august, ora 10:00.

”În intervalul menționat în sud-vestul, sudul, centrul și estul țării vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși în intervale scurte sau prin acumulare 25...40 l/mp”, conform ANM.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.