LIFESTYLE 5 mai 2019

VIDEO Tarja Turunen anunță o surpriză pentru concertul de la Zilele Sfântu Gheorghe!

de Iulia Drăghici - Taraș | 1405 vizualizări

Artista este prima dată în județul Covasna

Ultima zi din marea sărbătoare a reședinței de județ vine cu un mega-concert, susținut de soprana lirică, compozitoarea și pianista Tarja Turunen, fosta solistă a trupei Nighwish. Duminică la prânz, după probele de sunet de la scena principală, artista a susținut și o conferință de presă. În acest context, ea a dezvăluit că spectacolul din această seară vine cu o surpriză – o premieră mondială.

Sunt foarte onorată să fac parte din sărbătoarea orașului și sunt foarte bucuroasă pentru că m-am întors în România. Întotdeauna a fost o plăcere să vizitez această țară minunată. (...) Diseară o să avem un spectacol lung, pe o scenă frumoasă, cu o selecție „criminală” de cântece. O să cântăm cântece de pe toate albumele mele, chiar și cele din trecut. Avem chiar și o surpriză pentru voi, pentru că o să vă prezentăm un cântec pe care nu l-am cântat niciodată live până acum. Suntem entuziasmați”, a spus celebra Tarja Turunen în conferința de presă de duminică.

Concertul este programat duminică, 5 mai, de la ora 20:30, la scena principală.

Până acum, pe lista artiștilor care au fost deja prezenți la a 28-a ediție a Zilelor Sfântu Gheorghe, se numără Guess Who, Holograf și celebrii Ricchi e Poveri. Spectacolele de sâmbătă au umplut Piața Centrală, iar potrivit estimărilor organizatorilor, publicul a numărat peste 15.000 de persoane.

Concertul artistei Tarja Turunen, în vârstă de 43 de ani, originară din Finlanda, ar putea aduna și mai multe persoane, dat fiind că la eveniment și-au anunțat prezența fani din toată România.

Toată conferința de presă poate fi urmărită în videoclipul următor: 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.