LIFESTYLE 16 aprilie 2013

Tombolă cu excursii de Zilele Sfântu Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 564 vizualizări

ZSG sigla

Premiul cel mare este o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană pentru două persoane, în valoare de 2.200 de euro

Zilele Sfântu Gheorghe vor aduce premii inedite în cadrul ediției din acest an, iar cei dornici de câteva zile de relaxare și călătorii nu vor trebui decât să cumpere Caietele Program ale evenimentului, urmând să participe astfel la o Tombolă cu premii în valoare totală de aproape 5.000 de euro.

Directorul Festivalului, Grubisics Levente, a declarat că Tombola din acest an este una specială, deoarece oferă premii în călătorii. Mai exact, mai multe agenții de turism locale vor oferi excursii de câte două persoane în străinătate – una dintre ele fiind o croazieră mediteraneană de șapte zile, cu puncte de plecare din Grecia sau Italia, în funcție de preferințele câștigătorului.

Respectiva croazieră are valoarea totală de 2.200 de euro și este concepută pentru două persoane, operatorul de turism care o oferă urmând să asigure inclusiv transportul cu avionul la destinația de îmbarcare, acesta fiind un premiu VIP.

Celelalte premii, oferite de un alt operator din Sfântu Gheorghe, cuprind alte cinci pachete turistice în valoare totală de 2.700 de euro. Dintre acestea, unul oferă șapte zile și șapte nopți all-inclusive la o staţiune renumită din Austria, iar altul oferă două zile și două nopți la Aqua Park Ramada Resort din Budapesta. Încă două premii cuprind tot destinații turistice din Ungaria.

Cei care vor să participe la tombola pentru aceste premii nu vor trebui decât să cumpere Caietele Program ale Zilelor Sfântu Gheorghe, care se vor vinde la prețul de 5 lei bucata; pe ultima pagină exterioară a fiecărui caiet va figura un cod care semnifică biletul de Tombolă, iar extragerile vor avea loc duminică, 28 aprilie, de la ora 21,20, înainte de concertul Edda, pe Scena Autoliv.

Organizatorii au tipărit deja 4.000 de exemplare ale Caietului Program în limba maghiară, urmând ca cele 1.000 de exemplare în limba română să iasă de la tipar până la finele acestei săptămâni.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.