LIFESTYLE 11 noiembrie 2013

Secrete simple pentru arderea grăsimilor

de Covasna Media | 451 vizualizări

Există nenumărate teorii despre duşmanul numărul unu dintr-o dietă. Unii dau vina pe calorii, alţii pe carbohidraţi sau pe grăsimile saturate. Află acum mai multe despre toate acestea şi asigură-te că-i vei face o favoare corpului tău prin adoptarea unui plan de masă bine definit, bogat în vitamine. Foloseşte-te de cele mai simple secrete de ardere a grăsimilor şi de planificarea unor mese principale şi gustări delicioase şi sănătoase.

Apă rece 

Apa este extrem de importanţă dacă doreşti să uşurezi procesul de digestie şi să arzi cât mai multe grăsimi săturate şi nesaturate. Dis-de-dimineaţă, bea un pahar de apă rece sau cu gheaţă pentru a stimula modul de funcţionare al metabolismului. Acesta este unul dintre cele mai simple trucuri care te pot ajuta să dai jos câteva kilograme, în cel mai scurt timp.

Pâinea din cereale integrale 

Majoritatea persoanelor sunt dependente de consumul de pâine. Şi cum primul pas în pierderea în greutate este eliminarea consumului regulat de pâine din dietă, specialiştii recomandă înlocuirea acesteia cu pâinea integrală. Astfel, aceasta face tranziţia perfectă de la pâinea normală la pâinea de cereale integrale, situaţie ce va permite salvarea a cel puţin 70 de calorii.

Absoarbe grăsimea din pizza 

Deseori, vei putea observa deasupra unei porţii delicioase de pizza un strat subţire de grăsime. Pentru a salva aproape 100 de calorii foloseşte un şerveţel de hârtie, care va absorbi sosul gras, deosebit de dăunător şi îţi va garanta, în acest fel, succesul planului tău de pierdere în greutate.

Apă minerală 

Băuturile răcoritoare sunt încărcate de calorii, sabotând astfel , în mod clar, proiectul tău de a slăbi. Prin urmare, înlocuieşte aceste băuturi nesănătoase cu apă minerală, salvând astfel nu mai puţin de 100 de calorii pe sticlă.

Cartofii prăjiţi 

Dacă te leagă o adevărată poveste de dragoste de o porţie de cartofi prăjiţi, nu este nevoie să-ţi faci griji, crezând că va trebui să-i elimini definitiv din dietă. Veri­fică un truc simplu care te va ajuta să faci o alegere înţeleaptă atunci când vine vorba de cartofi prăjiţi. Optează pentru feliile mai groase care vor absorbi mai puţină grăsime în timpul procesului de prăjire.

(lyla.ro)

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.