LIFESTYLE 1 septembrie 2017

Modificări de tarife la bazele de recreere din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1486 vizualizări

Sepsi ReKreatív anunță câteva majorări de prețuri și noi modalități de acces la bazele de recreere din reședința de județ

Un nou sistem de acces care interconectează facilitățile administrate de Sepsi ReKreatív din Sfântu Gheorghe intră în vigoare începând de vineri, 1 septembrie. De asemenea, se anunță și modificări de prețuri la baza de înot, ștrand, Șugaș Spa şi la pârtiile de schi.

Sepsi ReKreatív SA anunță că din 1 septembrie intră în vigoare o nouă grilă de prețuri pentru facilitățile care se află în administrarea sa.

„Începând cu 1 septembrie, va intra în vigoare un nou sistem de acces interconectat între facilități, ceea ce înseamnă că, achiziționând un abonament, clientul poate beneficia de toate serviciile oferite de facilitățile care sunt în administrația Sepsi ReKreatív S.A., în funcție de punctele cumpărate. Schimbări semnificative apar în construcția abonamentelor, a căror valabilitate variază între 30 și 365 de zile”, ne-au explicat reprezentanții Sepsi ReKreatív S.A.

În ceea ce privește majorările de prețuri, acestea nu se vor aplica peste tot, iar acolo unde prețul va crește, diferența nu va fi mai mare de 10%, ne dau asigurări administratorii bazelor de recreere.

„Vom avea creșteri la baza de înot, dar am introdus noi bilete în intervalele de timp în care nu este aglomerație, iar acolo vom avea prețuri mult mai avantajoase. Vor fi creșteri și la Șugaș Spa, dar numai în weekend; în timpul săptămânii, prețul va fi mai scăzut față de prețul vechi. La pârtiile de schi am introdus bilete pentru copii și vârstnici, care până acum nu au existat. La ștrand se va schimba numai prețul pentru copii și vârstnici, în vreme ce prețul standard pentru adulți rămâne la fel. Bineînțeles, noile prețuri la ștrand vor intra în vigoare anul viitor”, ne mai informează Sepsi ReKreatív.

Potrivit site-ului, ultima zi când poate fi utilizat ștrandul este duminică, 3 septembrie a.c.

Lista tuturor facilităților Sepsi ReKreatív și noile prețuri ale biletelor și abonamentelor pot fi vizualizate pe site-ul www.rekreativ.club.

Sursa fotot -

ReKreatív

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.