LIFESTYLE 21 decembrie 2022

Întorsurenii, invitați să petreacă împreună venirea Crăciunului

de David Leonard Bularca | 708 vizualizări

Primăria orașului Întorsura Buzăului, alături de Casa de Cultură din localitate, îi invită pe întorsureni să petreacă cel puțin două ore împreună, înainte de sărbătorile de iarnă din acest an. Joi, pe 22 decembrie, de la ora 17:00, în piațeta orașului se va organiza un spectacol de Crăciun, la care vor lua parte cântăreți și dansatori. Totul va dura aproximativ două ore, însă oamenii vor putea rămâne la un vin fiert și după încheierea spectacolului, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, reprezentantul Casei de Cultură, Costică Oltean. 

„E o invitație, așa, în preajma Crăciunului, la un pahar de vin. Acolo o să avem și un spectacol cam de două ore. O să fie mai multe coruri, care vor colinda. Va fi taraful de copii al Casei de Cultură, ei vor începe, pe urmă corul de pe lângă Casa de Cultură, Plai Întorsurean. Mai vin de la Covasna, Voineștenii. Avem și noi ansamblul Casei de Cultură, Cununa Carpaților, care vor veni cu dansuri și cântece populare, să încheiem într-o notă mai folclorică”, a spus, pentru redacția noastră, Costică Oltean. 

După cele două ore pline de colinde și dansuri populare, oamenii se vor putea bucura în continuare de muzică, pentru că ea va continua să răsune în boxele amplasate în piațeta din oraș. 

„Va fi o adunare la brad, înainte de Crăciun, în piațeta de produse. E pavat acolo. Nu punem o scenă pentru că va fi cu siguranță public mult și nu avem unde să amplasăm și o scenă. Noi îi invităm pe oameni mai din timp și pot sta cât își doresc. Pe lângă programul nostru o să avem și sonorizare acolo, prin care vom pune și colinde înregistrate și, de ce nu?, chiar și muzică populară”, ne-a mai spus Costică Oltean. 

Pe 5 decembrie, Întorsura Buzăului a „îmbrăcat” hainele de sărbători, pentru că atunci, tot într-un eveniment la care au fost invitați să ia parte toți cetățenii, au fost aprinse luminile de Crăciun. 

Sursa foto: Primăria Întorsura Buzăului/Facebook

***Votează Superlativele OCV 2022 AICI! Votul tău ne ajută să aflăm care sunt evenimentele și personalitățile locale care au marcat ultimul an și să le premiem în consecință. 
Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.