LIFESTYLE 25 septembrie 2013

Două noi canale în grila RCS&RDS

de Covasna Media | 441 vizualizări

Televiziunile Comedy Central Extra şi Nickelodeon se vor lansa în grilele operatorului de telecomunicaţii RCS&RDS în luna octombrie, în România şi Ungaria, informează digitaltveurope.net.

Potrivit sursei citate, compania Viacom International Media Networks (VIMN) a semnat un contract cu operatorul de telecomunicaţii RCS&RDS, pentru distribuirea televiziunilor Comedy Central şi Nickelodeon în România şi Ungaria.

Ca urmare a semnării acestui contract, televiziunea Nickelodeon va putea fi recepţionată de încă 3 milioane de abonaţi în România şi de încă 500.000 de abonaţi în Ungaria.

Totodată, distribuţia Comedy Central Extra va creşte cu 30% în Ungaria, în timp ce în România - Comedy Central Extra va fi disponibil pentru prima dată celor 3 milioane de abonaţi ale grilelor de cablu ale RCS&RDS.

Potrivit lui Bartosz Witak, general manager la Viacom International Media Networks pentru regiunea Europa Centrală şi de Est şi Israel, contractul încheiat cu RCS&RDS este "unul dintre cele mai mari succese" din acest an pentru Viacom.

"RCS&RDS este unul dintre cei mai importanţi parteneri de distribuţie pe care îi avem în Europa Centrală şi joacă un rol important în creşterea noastră în această regiune", a mai spus Bartosz Witak.

Comedy Central Extra, o televiziune ce difuzează seriale originale, animaţie şi stand-up comedy, s-a lansat în luna martie a acestui an în România, în pachetele companiei de telecomunicaţii Romtelecom, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX în 26 martie.

În România, televiziunea Nickelodeon, dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 şi 14 ani, s-a lansat în 2010 într-o variantă localizată, fiind prezentă şi în pachete ale UPC România şi Romtelecom.

Televiziunile Comedy Central Extra şi Nickelodeon fac parte din portofoliul Viacom International Media Networks (VIMN), una din cele mai cunoscute companii de divertisment din lume. VIMN deţine câteva dintre cele mai populare televiziuni din lume, incluzând Comedy Central, Nickelodeon, VH1, Viva, MTV. Brandurile Viacom sunt privite la nivel global în peste 600 de milioane de case, în 160 de ţări şi în 34 de limbi prin intermediul a 166 de televiziuni cu program localizat şi prin peste 550 de mijloace media digitale şi televiziuni pe mobil.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi satelit din România.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.