LIFESTYLE 29 mai 2019

Dansatorii covăsneni, învingători pe scena mondială a profesioniștilor

de Iulia Drăghici - Taraș | 2757 vizualizări

Echipele de la „Love to Dance” și Palatul Copiilor au luat parte la Campionatul mondial din Croația

Campionatul mondial „DANCE STAR WORLD FINALS 2019”, din 22 – 26 mai, desfășurat în Porec, Croaţia a îndeplinit visuri și a creat emoții nemaiîntâlnite pentru echipele Asociației „Love to Dance” şi Palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe. Cei 41 de copii care au reprezentat județul Covasna s-au întors cu rezultate excepționale de la concurs. Aceștia au urcat pe scenă cu 9 producții, unele pregătite chiar pentru liga profesioniștilor în dans.

Rezultatele reprezentanților județului Covasna au fost următoarele:

LIGA A (profesioniști):

  • Charlie Angel`s - trio - MTV Commercial - categoria de vârstă Juniors   - AUR;
  • Two minutes from India - group - MTV Commercial - categoria de vârstă  Children   -  ARGINT;
  • China Town - group - MTV Commercial - categoria de vârstă  Juniors  - ARGINT;
  • Clap - solo - Urban - categoria de vârstă Juniors  - locul 11  din 23;
  • Pump it - group - Urban - categoria de vârstă Children  - locul 5 din 12;
  • Star Wars - formatio - Urban - categoria de vârstă Juniors - locul 11 din14;
  • Military - Urban - categoria de vârstă Juniors  - locul 8 din 8.

LIGA B

  • I like drilling - group - Urban - categoria de vârstă Juniors  - ARGINT;
  • Light - group - MTV Commercial - categoria de vârstă Juniors  -BRONZ.

De demult visul meu a fost să pot concura în Liga Profesioniștilor, iar acum a venit momentul în care am putut să ne măsurăm forțele şi aici. Fiecare tematică a fost bine gândită, iar copiii le-au realizat cu succes. Nivelul în Liga profesionistă este unul foarte înalt, toți participanții au fost foarte buni, şi din fericire şi locul nostru este acolo. Echipele din România s-au dovedit a fi foarte bune şi la acest succes am putut contribui şi noi. Oboseala, sudoarea, sacrificarea timpului liber se uită în momentul în care eşti pe podium la acest nivel. Sunt copii care concurează deja a treia oară pe marea scenă a campionatului mondial Dance Star, sunt şi copii care au urcat pentru prima oară pe această scenă, dar toţi au fost pentru prima dată în Liga A.

„Gândește, visează şi realizează " - acesta este motoul meu după acest concurs.

Mulțumesc frumos pentru susținere şi galerie părinţilor, sponsorilor care au contribuit la realizarea acestui vis, croitoresei Bartok Ildikó, domnului director de la Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe, Kerekes Jenő, lui Cosma Levi Lennon, doamnei Imreh Ildikó şi nu în ultimul rând copiilor care timp de 3 zile s-au luptat printre cei mai buni ca să-şi realizeze visurile. Sunt foarte mândră de echipa mea, de cei care mă ajută, mă susțin şi au încredere în mine. Împreună, cu multă muncă şi sacrificiu, dar cel mai important cu mult suflet, vom putea să realizăm lucruri mari şi de acum încolo”, a transmis, printr-un comunicat de presă, profesoara și coordonatoarea elevilor, Molnár Enikő.

Din echipele de dansatori au făcut parte: Alexandrescu Andreea-Victoria, Anton Ioana, Barabási Janka-Johanna, Bartha Csilla, Bălănică Alexandra, Bălănică Brianna, Berecz Andreea, Bernad Andreea, Bezsnei Abigél, Bercea Andreada, Cernescu Denisa-Maria, Coman Emilia, Csutka-Daczó Zsanna, Dima Cosmin, Dobri Anita, Galang Nicole Anne, Gombos Andrea, Iancu Henrietta, Imreh Izabella, Imreh Diána-Andrea, Imreh Evelin-Léda, Imreh Edina-Gyöngyvér, Karácsony Adrienn, Koós Adrienn, Konnát Barbara, Krizbai Attila, Laslo Renáta-Brigitta, Moldovan Andreea, Pandele Mara-Ioana, Popa Ana-Maria, Sándor Mátyás,  Szakács Johanna, Sylvester Henrietta-Vanda, Turturică Diana-Oana,  Trandafir Rianna-Ecaterina, Todor Maja, Toma Ştefania-Alexia, Urdă Andreea-Mălina, Vass Barbara - Nikolett,  Vlăsceanu Andrea-Renáta,  Zsigmond Zsanett.

Aproape că nu am cuvinte să descriu cum a fost la concursul din Croația. Cert e că a fost super frumos! Am urcat pe podium și atunci m-am gândit că în sfârșit eu și echipa mea suntem pe podium în premieră la mondiale. A fost cel mai frumos concurs. Rezultatele obținute sunt meritate pentru că am muncit enorm pentru ele”, ne-a spus dansatorul Cosmin Dima.

La Campionatul mondial „DANCE STAR WORLD FINALS 2019” au luat parte 7.000 de dansatori din 20 de țări.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.