LIFESTYLE 18 noiembrie 2017

(Update) Ce trebuie să știi despre evenimentul GAȘCA ZURLI - SUPERSHOW

de Iulia Drăghici - Taraș | 691 vizualizări

7 aspecte organizatorice importante pe care trebuie să le cunoști despre spectacolul de la Sfântu Gheorghe, de la bilete, până la accesul în sală, locuri și altele

Pe 3 decembrie a.c., cea mai iubită gașcă din România revine la Sfântu Gheorghe pentru un Supershow. Nu vrem să lăsăm nimic la voia întâmplării când vine vorba despre cel mai mare spectacol al Găștii Zurli din inima țării, așa că îți prezentăm în continuare câteva reguli de aur pe care e bine să le cunoști, dacă vrei și tu să contribui la succesul celui mai așteptat eveniment din județ sau poate chiar din regiunea centru.

  1. Biletele se achiziționează on-line, de pe site-ul https://covasnamedia.ro/magazinonline. În 20 noiembrie, acestea au fost puse la vânzare și la sediul ziarului „Observatorul de Covasna”, din Piața „Mihai Viteazul”, însă aici se găsesc în limita stocului disponibil, după vânzarea on-line!

  2. Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții (adulți și copii) la spectacol trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.
  3. Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul evenimentului se va face doar însoțiți de minim un adult (părinte).
  4. Accesul se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului, adică începând cu ora 17:00. Vă rugăm nu întârziați! Numărul mare de autoturisme care va veni dinspre Brașov va îngreuna traficul. Vă recomandăm să porniți din timp spre Sepsi Arena și să aveți răbdare în trafic. La sosirea la arenă vă rugăm să respectați recomandările reprezentanților poliției locale privind alegerea locului de parcare.
  5. Persoanele care ajung după începerea spectacolului au acces în sală, dar vor putea ocupa loc doar în limita scaunelor rămase libere.
  6. Pe bilete este trecută doar categoria aleasă, nu și numărul rândului sau al locului. Fiecare spectator va ocupa locurile disponibile în categoria de preț aferentă biletului achiziționat.Toți participanții vor primi la intrare brățări care vor semnaliza categoria de bilet și implicit sectorul în care este alocat blietul.
  7. Atenție se filmează!

Pentru orice întrebări, nelămuriri sau dificultăți întâmpinate la cumpărarea biletelor online de pe site-ul nostru, scrie-ne cu încredere pe pagina oficială de Facebook a ziarului, Observatorul de Covasna – CovasnaMedia și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Evenimentul „Gașca Zurli – Supershow” va avea loc în 3 decembrie a.c., de la ora 18:00, la noua arenă sportivă din Sfântu Gheorghe, Arena Sepsi.

Toate informațiile despre eveniment le afli de AICI

Cele mai importante date despre cum să cumperi bilete online pentru Gașca Zurli – Supershow le găsești AICI

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.