ACTUALITATE 15 noiembrie 2017

Cum să cumperi bilete online pentru Gașca Zurli – Supershow

de Iulia Drăghici - Taraș | 1038 vizualizări

10 pași de urmat pentru achiziționarea de bilete de pe platforma www.covasnamedia.ro la cel mai mare spectacol Zurli din inima țării

Ne-am propus ca experiența Zurli de la Sfântu Gheorghe să fie minunată de la început până la sfârșit! De aceea, ca să nu întâmpini dificultăți, îți prezentăm în continuare un scurt ghid, în 10 pași simpli, despre cum să achiziționezi biletele pentru tine și cei dragi, online, de pe platforma www.covasnamedia.ro.

  1. Intri pe adresa: https://covasnamedia.ro/magazinonline/.
  2. În secțiunea „Categorii populare”, din partea dreaptă – sus, dai click pe „Gașca Zurli -Supershow 3 decembrie Sepsi Arena”. Astfel poți vizualiza planul sălii și să te decizi ce categorie de bilet dorești să cumperi. În continuare, derulezi pagina puțin în jos și selectezi tipul de bilet dorit (Categoria B (40 de lei), Categoria A (70 de lei) sau Categoria VIP (150 de lei), apăsând pe iconița căruțului de cumpărături. Acest lucru înseamnă că ai adăugat produsul în Coșul de cumpărături.  
  3. Apeși butonul roșu „Finalizează comanda”, după care ai posibilitatea de a selecta numărul de bilete dorit.
  4. După ce alegi numărul de bilete - „Mergi la casă”.
  5. Urmează autentificarea pe site, fie printr-un cont nou, fie printr-un cont deja existent pentru site-ul www.covasnamedia.ro.
  6. După autentificare, alegi din nou „Mergi la casă”.
  7. Selectezi „Bilet electronic/Îl printez singur” la câmpul pentru Datele de livrare. Mai departe, completezi Datele de facturare, fie pentru persoană fizică, fie pentru juridică, iar apoi alegi Metoda de plată (Card bancar sau Transfer bancar).
  8.  Verifici ca toate datele introduse și valorile selectate să fie cele corecte.
  9.  „Pasul următor” și „Plasează comanda”.
  10.  Verifici e-mail-ul pentru detalii despre comandă, despre plată și cum poți intra în posesia biletului.

Nu ezita să achiziționezi biletele online, pentru că este mai simplu decât pare! În primele două ore de când s-au pus în vânzare, peste 100 de bilete au fost deja achiziționate de fanii Găștii Zurli.

Dacă întâmpini dificultăți la cumpărarea online de pe site-ul nostru, scrie-ne cu încredere pe pagina oficială de Facebook a ziarului, Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.

Din 20 noiembrie, biletele vor fi puse în vânzare la Biroul de Organizare Evenimente Culturale din centrul orașului Sfântu Gheorghe și la sediul ziarului „Observatorul de Covasna”, din Piața „Mihai Viteazul”, însă în limita stocului disponibil după vânzarea online! 

De asemenea, este util de menționat că în afară de categoria aleasă la achizționare (A,B sau VIP), biletele nu au locuri desemnate. Fiecare spectator va ocupa locurile disponibile în categoria de preț aferentă biletului achiziționat. 

Evenimentul „Gașca Zurli – Supershow” va avea loc în 3 decembrie a.c., de la ora 18:00, la noua arenă sportivă din Sfântu Gheorghe, Arena Sepsi.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.