LIFESTYLE 27 aprilie 2018

Ce spune trupa Compact B despre invitația de a cânta la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 2110 vizualizări

Cinci din cei șase membri ai formației de rock au participat la interviul de la Curtea Tinerilor

Legendarii muzicieni din trupa Compact s-au întâlnit vineri după-masa cu generația tânără din Sfântu Gheorghe, la Curtea Tinerilor. În urma unui interviu moderat de unul dintre voluntari, câțiva membri cu subliniat că nu se găsesc pentru prima dată în reședința județului Covasna și că invitația îi onorează.

„Ne bucurăm să fim în această seară la voi în oraș, în Sfântu Gheorghe. Este o mare onoare și în același timp suntem foarte bucuroși că am venit să cântăm în formula de aur a formației Compact”, a spus, în  debutul interviului, basistul Adrian Coco Tinca, de 10 ani membru al formației, care a continuat prin prezentarea colegilor săi prezenți alături pe scena de la Curtea Tinerilor: Costi Cămărășan - chitară, fondatorul formației Compact, Leluț Vasilescu - baterie, de 36 de ani la Compact, Adrian Ordean - chitară solo, compozitor, 8 ani la Compact și Monel Puia – keyboards.

Doar solistul formației,  Leo Iorga nu a putut să ia parte la întâlnirea cu tinerii, din motive obiective, care țin de pregătirea pentru concertul de vineri seară.

Ceilalți și-au reamintit cu drag de momentele petrecute în concertele din trecut de la Sfântu Gheorghe și le-au mulțumit tinerilor că le urmăresc munca.  

„Eu personal am mai fost în Sfântu Gheorghe cred că acum 15 – 20 de ani. Mă bucur că am revenit și sper să mai revenim în această formulă”, a spus Adrian Ordean.  

„Este o onoare pentru noi să cântăm în orașul vostru. Este foarte bine că am ajuns aici. În decursul anilor am mai cântat de multe ori în Sfântu Gheorghe. Publicul este minunat, dedicat Compactului. Eu vă mulțumesc pentru acest lucru”, a mai spus și Costi Cămărășan.

Concertul Trupei Compact B este programat vineri, 27 aprilie, de la ora 21:00, la Scena Principală.

În aceeași zi, pe Scena Principală vor urca de la ora 17:30 – TransylMania, 19:30 – Gáspár Laci și sZempöl de la ora 23:00.

Sâmbătă, de la 17:30 Irina Rimes va fi pe scena de la Curtea Tinerilor. 

Urmărește în continuare tot interviul desfășurat de trupa Compact B la Curtea Tinerilor, iar în galeria foto câteva imagini de la eveniment. 

 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.