LIFESTYLE 24 iulie 2014

Ce greşeli fac femeile la volan

de Covasna Media | 510 vizualizări

Nu credem că fetele conduc mai prost decât bărbaţii. Doar câteodată anumite obiceiuri... feminine le împiedică să fie cele mai bune şoferiţe de pe şosea. „Câteodată“ am spus!

Aşadar, ce greşeli fac femeile la volan?

Încearcă să fie multitasking. Să se uite la drum, să-şi programeze şedin­ţele de cosmetică la telefon şi să mai găsească şi timp pentru a sorbi o înghiţitură din acel caffe late delicios. (Fetelor, aşteptaţi cel puţin să opriţi la un semafor pentru asta!)

Se stresează prea mult. Dacă acul de benzină coboară spre linia roşie e panică! Dacă un alt şofer le claxonează pentru că nu au plecat instant de la semafor li se pare că toată ziua e compromisă. (Stresul te face să fii şi mai agitată. Şi mai stresată, mai ales dacă eşti o şoferiţă începătoare. Aşadar, mai predispusă la greşeli. Keep calm!)

Ezită. Atunci când trebuie să intre într-o intersecţie prea aglomerată sau atunci când vor să facă rapid stânga prin faţa altor participanţi la trafic. Ezi­tarea duce la aşteptări prea lungi la coada de la semafor şi, evident, la alte claxoane din partea celorlalţi participanţi la trafic. (Fiţi mai îndrăzneţe, fetelor! Gândiţi-vă că ar trebui să puneţi mâna pe un clutch din următoarea colecţie a designerului vostru preferat.)

Merg prea încet. Este adevărat că uneori e bine să fii atentă la drum şi să mergi respectând viteza regulamentară. (Dar, doamnelor, totuşi, nu aţi ieşit la promenadă pe şosea! Nu e nimic rău în a apăsa pedala de accelera­ţie!)

Folosesc oglinda retrovizoare pe post de oglindă pentru make-up. Nu negaţi, fetelor: e OK să-ţi aranjezi machiajul, mai ales atunci când alergi de la o întâlnire la alta. Însă încercaţi să lăsaţi oglinda la locul ei; altfel, la următoarea intersecţie nu veţi vedea maşinile care încearcă să treacă pe lângă voi. (Sau, şi mai bine, folosiţi pudriera pentru retuşurile de machiaj: şi doar atunci când ajungeţi în parcare!)

Nu fac de două ori aceeaşi parcare. Da, fetele reuşesc să parcheze diferit de fiecare dată, în acelaşi loc. Şi, uneori, se mulţumesc doar cu faptul că au găsit un loc de parcare. Şi ce dacă doar o roată e suită pe trotuar? Şi ce dacă mai e o grămadă de loc între ele şi maşina din faţă? (Sfat: dragelor, câteodată gândiţi-vă şi că şi altele au nevoie disperată de câte un loc de parcare – între noi fie vorba, nu e deloc simpatic să fii nevoită să mergi prea mult pe pantofii cu tocuri ameţitoare.)

(glamourmagazine.ro)

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.