Știință & Tehnologie 20 martie 2013

Ce nu ştiai că poţi să faci cu Google Chrome

de Covasna Media | 765 vizualizări

Google Chrome este considerat cel mai rapid browser de internet şi simplu de utilizat faţă de Internet Explorer şi Mozilla Firefox.

1. Poţi genera parole

Dacă nu ai intrat încă în Google Flags, laboratorul experimental pentru noi funcţionalităţi pentru browserul Chrome. Pentru a-l accesa trebuie doar să  tastezi "chrome://flags" sau "about:flags" în bara de căutare, informează Mashable.

Aici găseşti funţionalitatea "Password Generation" pentru care trebuie sa dai enable şi astfel vei creşte securitatea conturilor tale cu parole puternice.

2. Poţi vedea toate paginile deschise într-o singură fereastră

Această funcţionalitate este familiară fanilor Apple Mac pentru ca opţiunea este disponibilă pe sistemele de operare Tinger şi Leopard. Poţi naviga mult mai uşor atunci când ai în faţă toate aplicaţile şi site-urile pe care le rulezi, iar comutarea dintr-una în alta se face foarte simplu.

Pentru a activa opţiunea trebuie să tastezi în bara de căutare  "about:flags" şi să activezi Tab Overview.

3. Administrează-ţi toate conturile de social media

Prin intermediul Talk.to poţi administra conturile de Gtalk, Facebook Chat, Instant Messenger şi chiar SMS dintr-un singur tab. Astfel poţi vorbi cu prietenii şi familia dintr-o singură fereastră. La început ţi se va părea ciudat, dar până la urmă vei deveni dependent de această funcţie.

Distribuie articolul:  
|

Știință & Tehnologie

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.