EDUCATIE 24 iulie 2020

Un nou apel de la IPJ Covasna pentru tinerii care vor să devină polițiști

de Iulia Drăghici - Taraș | 2019 vizualizări

Inspectoratul de Politie Judeţean Covasna, continuă activitatea de recrutare şi selecţie candidaţilor pentru admiterea în cadrul Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”.

Este important de menționat că toți cei care doresc să le fie colegi, se pot înscrie până luni 27.07.2020 în intervalul orar 09:00-19:00 inclusiv sâmbăta și duminica la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Covasna (str. Korosi Csoma Sandor, nr. 16, Mun. Sf. Gheorghe, jud. Covasna).

Vă reamintim că anul acesta, pentru Poliția Română, la Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” vor fi disponibile:

- 50 de locuri la Facultatea de Poliție – Specializarea Ordine și Siguranță Publică – studii cu frecvență

- 34 de locuri la Facultatea de Poliție – Specializarea Ordine și Siguranță Publică – studii cu frecvență redusă (agenți MAI)

- 240 de locuri la Facultatea de Științe Juridice și Administrative  – Specializarea Drept – studii cu frecvență

- 23 de locuri la Facultatea de Poliție de Frontieră  – Specializarea Ordine și Siguranță Publică – studii cu frecvență (în situația în care candidații nu au domiciliul într-un județ limitrof al frontierei de stat)

Pentru detalii suplimentare referitoare la condiţiile de admitere, criterii specifice de recrutare și documentele necesare înscrierii, puteți accesa site-ul oficial al I.P.J. Covasna -  http://cv.politiaromana.ro - secțiunea Carieră – Admitere (https://cv.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2020-2021/anunt-recrutare-academia-de-politie-a-i-cuza-sesiunea-2020) sau puteți lua legătura cu Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Covasna la nr. de telefon: 40 267 307 400 , int. 21112.

Sursa: COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE AL IPJ COVASNA

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.