EDUCATIE 7 august 2020

Studenții, chemați să se implice în activitatea Primăriei Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 1263 vizualizări

Cei interesați pot aplica pe baza unei scrisori de intenție 

Primăria Sfântu Gheorghe face un apel către studenții interesați să se implice în activitatea administrației publice locale. Aceștia trebuie să trimită o scrisoare de intenție, iar ulterior tinerii care îndeplinesc anumite criterii  vor fi implicați în diverse activități în funcție de abilitățile pe care le dețin. 

Pentru că este posibil ca din octombrie o parte dintre studenții din Sfântu Gheorghe să nu se întoarcă în orașele centre universitare, ci să continue studiile online și să rămână acasă, primăria din reședința de județ îi invită să se implice în activitatea administrației publice locale. 

„Având informația cel puțin de la rectorul Universității Babeș-Bolyai din Cluj care a spus că începând cu octombrie vor fi prezenți fizic la cursuri studenții din primul an și din anul terminal, asta înseamnă că un număr de studenți vor rămâne în acele orașe care nu sunt centre universitare, inclusiv în municipiul Sfântu Gheorghe. Și eu cred că acest lucru este o oportunitate pentru noi și tocmai de aceea fac apel la acei tineri, la acei studenți care în perioada următoare nu vor trebui să se întoarcă în centrele universitare, ci vor participa la cursuri online, să ne ajute”, a spus joi, 6 august, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Antal Árpád.

Conform acestuia, tinerii se pot implica în diverse activități ale primăriei, în funcție de abilitățile pe care le dețin. 

„Dacă studiile pe care le urmați sunt legate de activitățile Primăriei, și dacă sunteți curioși ce și cum se desfășoară în timpul activității acestei instituții și vreți să acumulați și experiență practică, aplicați! Trimiteți o scurtă scrisoare de intenție, indicând studiile și interesele voastre, la adresa de email info@sepsi.ro”, transmit reprezentanții primăriei. 

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.