EDUCATIE 5 februarie 2018

(Update) Spectacol gratuit pentru elevii care se pregătesc de Bacalaureat

de Iulia Drăghici - Taraș | 668 vizualizări

UPDATE: Reprezentația spectacolului „O noapte furtunoasă” s-a ANULAT. Intră AICI să vezi toate detaliile. 

Știrea inițială: Elevii din clasele a XII-a învață despre Caragiale direct la teatru

Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe îl aduce pe Caragiale mai aproape de elevii de clasa a XII-a. Marți, pe 6 februarie, de la ora 19:00, echipa TAM oferă gratuit spectacolul „O noapte furtunoasă”.

O nouă generație de viitori absolvenți se pregătește să treacă prin emoțiile așa numitului „examen de maturitate”. Pentru a scăpa de emoții privind învățatul despre operele marelui dramaturg Caragiale și pentru a îmbina cultura cu educația, Teatrul „Andrei Mureșanu” oferă elevilor șansa de a participa gratuit la vizionarea spectacolului „O noapte furtunoasă”.

„Dragi elevi din clasa a XII-a,/ E vacanță, dar bacalaureatul bate la ușă. Pentru că vrem să fiți bine pregătiți, vă oferim gratuit spectacolul „O noapte furtunoasă” din 6 februarie, ora 19.00. Accesul se face în limita locurilor disponibile, în baza carnetului de elev! Vă așteptăm să studiați Caragiale în cel mai plăcut mod posibil!”, arată un mesaj postat luni pe pagina de Facebook a teatrului.

Potrivit reprezentanților TAM, inițiativa nu este o premieră în cadrul instituției de cultură.

„Am mai avut inițiative similare, acum am luat această decizie tocmai pentru că este vacanță și ne este greu să mai aducem grupuri organizate. Sperăm ca în felul acesta să mișcăm un număr cât mai mare de oameni”, a declarat, pentru „Observatorul de Covasna”, managerul TAM, Anna Maria Popa.

Important de reținut este că la teatru sunt așteptați elevi de clasele a XII-a din tot județul, însă este important ca aceștia să-și anunțe prezența.

„Așteptăm elevi de oriunde, dar să ne anunțe de azi să nu vină degeaba, daca cumva s-a umplut sala”, a mai spus managerul TAM.

Anunțarea se poate face fie pe pagina de Facebook a Teatrului „Andrei Mureșanu”, fie la numărul de telefon de rezervări: (0725) 112 225.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.