EDUCATIE 5 iulie 2021

S-au afișat notele la Bacalaureat 2021

de Iulia Drăghici - Taraș | 3517 vizualizări

Rezultatele la Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2021, înainte de contestații, au fost afișate pe site-ul http://bacalaureat.edu.ro/ luni dimineața. Cea mai mare medie din județul Covasna este 9,96 și a fost obținută de un absolvent al Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe.

A doua cea mai mare medie este 9,88 și a fost obținută de doi elevi, unul de la Liceul Teoretic „Nagy Mózes” din Târgu Secuiesc, iar altul de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului.

Afișarea rezultatelor s-a efectuat prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului pentru respectarea Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR.

Contestațiile pot fi depuse/transmise astăzi, 5 iulie, în intervalul orar 12:00 - 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

(Model cerere de contestații AICI). 

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.