EDUCATIE 27 octombrie 2017

Revin Bursele Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1095 vizualizări

Elevii cu rezultate bune la învățământ vor beneficia și anul acesta de burse din partea Primăriei Sfântu Gheorghe  

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a aprobat în ședința ordinară de joi, 26 octombrie, hotărârea de a acorda și anul acesta burse pentru elevii din municipiu cu rezultate deosebite la învățătură. Cuantumul unei burse este de 3.000 de lei.

Potrivit calendarului aprobat în cadrul hotărârii, depunerea la Primăria Municipiul Sfântu Gheorghe a dosarelor pentru obținerea burselor de excelență se va putea face până în 27 noiembrie. În 30 noiembrie a.c. vor fi afișate atât pe site, cât și la sediul Primăriei, lista completă a celor care s-au înscris, iar în 8 decembrie se va publica lista bursierilor. În perioada 11 – 13 decembrie se vor depune  contestațiile, iar în perioada 14 – 15 decembrie se va realiza soluționarea acestora. Lista finală a bursierilor va fi aprobată printr-un vot al consilierilor locali. Acest lucru se va întâmpla în prima ședință a CL, ulterioară datei de 15 decembrie.

„Și anul acesta dorim să organizăm această competiție, Bursele Sfântu Gheorghe. (...) Doresc să atrag atenția celor interesați, deși vom trimite tuturor unităților de învățământ documentațiile, că cererile se vor depune până la data de 27 noiembrie. Elevii selectați vor primi 3.000 de lei”, a spus viceprimarul Sztakics Éva-Judit în prezentarea sa din cadrul ședinței de Consiliu Local.

„Programul de sprijinire a tinerilor din municipiu prin „Bursele Sfântu Gheorghe", a fost instituit prin Hotărârea nr. 1841/2009 a Consiliului Local al Municipiului Sfântu Gheorghe. Acordarea burselor reprezintă o formă de sprijin material, cu scopul de stimulare a elevilor care obțin rezultate foarte bune la învățătură, asigurat din bugetul local al Municipiului Sfântu Gheorghe, din fondul de Tineret”, arată documentul aprobat joi de consilierii locali.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.