EDUCATIE 12 iunie 2018

Probe de talent și distracție garantată, la Zilele Elevilor CNMV

de Iulia Drăghici - Taraș | 949 vizualizări

Consiliul Elevilor de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe organizează, în 12 și 14 iunie a.c., o nouă ediție a Zilelor Elevilor CNMV. Printre activitățile incluse în program se numără concursuri de talente, traininguri, provocări muzicale, concursuri sportive și alte probe.

Zilele Elevilor CNMV au în 2018 și invitați speciali, printre care și sportivul de trial bike Orbán-Barra Gábor, dansatorii din grupa de performanță a Palatului Copiilor Sfântu Gheorghe, One Beat sau Maria Andraș.

Din program nu lipsesc programele permanente, ca de exemplu picturi pe față (face painting) sau enigme. Marți, elevii vor putea lua parte și la ateliere de creație.

„Zilele Elevilor CNMV implică învățarea prin educație nonformală și promovarea tinerelor talente prin distracție. În ultima săptămână de școală vrem să aducem elevii într-o atmosferă de vară și să facem finalul școlii un final de neuitat. Evenimente precum CNMV’s Got Talent  sau concursuri sportive vor avea loc. De asemenea vor avea loc ateliere de creație pentru copii și multe concursuri interactive. Echipa de organizare așteaptă toți elevii liceului la scena amenajată în curtea școlii precum și părinți sau prieteni pentru ași susține favoriții în concursuri”, ne-a declarat managerul de relații publice al evenmentului, Bogdan Todoran.

Programele se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 14:00.

„Vremea poate influența programul, eventuale schimbări vor fi anunțate pe pagina de Facebook a Consiliului Elevilor CNMV”, mai transmit organizatorii.

Evenimentul este organizat de Consiliul Elevilor, în parteneriat cu Asociația de Tineret „Ecou”. Echipa de implementare a proiectului Zilele Elevilor CNMV 2018: Benedic Denisa - președinte CE CNMV, Suciu Bogdan Adrian - vicepreședinte CE CNMV, Cotai Denisa - secretar CE CNMV, Cosmin Bejan - Director departament de Cultură, Educație și Programe Școlare, Todoran Bogdan - manager relații publice, Andrei Artimenco - coordonator principal Asociația de Tineret ECOU, precum și conducerea Colegiului Național „Mihai Viteazul”, Costea Luminița - director și Băilă Maria - director adjunct.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.