EDUCATIE 20 decembrie 2010

Moş Crăciun a ajuns la Grădiniţa cu Program Normal din Întorsura Buzăului

de Andreea Dabija Kelemen | 580 vizualizări
Moş Crăciun a ajuns mai devreme anul acesta la Casa Orăşenească de Cultură din Întorsura Buzăului, unde copiii Grădiniţei cu Program Normal din oraș au ţinut o frumoasă serbare închinată sfintelor Sărbători de iarnă. Sala a fost plină de părinţii emoţionaţi, care dorind să păstreze toate momentele importante filmau şi fotografiau de zor cele şase grupe de prichindei, extrem de încântaţi şi totodată curioşi de cadourile

Moş Crăciun a ajuns mai devreme anul acesta la Casa Orăşenească de Cultură din Întorsura Buzăului, unde copiii Grădiniţei cu Program Normal din oraș au ţinut o frumoasă serbare închinată sfintelor Sărbători de iarnă.

Sala a fost plină de părinţii emoţionaţi, care dorind să păstreze toate momentele importante filmau şi fotografiau de zor cele şase grupe de prichindei, extrem de încântaţi şi totodată curioşi de cadourile ce urmau a fi împărţite. Pe scenă au urcat grupe mari, mijlocii, pregătitoare şi mici, au cântat, au dansat, au recitat poezii, au pregătit chiar şi un colaj de cântece în limba engleză. Nu au lipsit colindele, o mică scenetă a Naşterii Domnului şi urăturile populare de Anul Nou.

La final toţi micuţii au fost răsplătiţi cu mult aşteptatele pachețele, Moşul fiind foarte generos anul acesta și neafectat de criză, prin urmare darurile au fost bogate în dulciuri și nenumărate jucării.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.